canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qadın ve kişi cinsi

Modernizm kişinin ve qadının cinsi şexsiyyet serhedlerini aradan götürmeyi teklif etmekde ve gizli yaxud açıq formada mütemadi olaraq bunun tebliğatını aparmaqdadır. Halbuki, insanın psixoloji tebieti "qadının qadın kimi, kişinin ise kişi kimi" yetişdirilmesi, hereket etmesi, yaşaması, davranması lazım olduğunu ifade etmekdedir.

Bu sebebden hem evliliyin sağlamlığı, hem de ailede ferdler yetişdirile bilmesi üçün "cinsi şexsiyyet" qetilikle qorunmalıdır. Yoxsa qarşı cinse maraq azalması, evlilik teşkilatının bundan zerer görmesi, homoseksualların ciddi formada artımlar yaşanması qaçınılmazdır.

Çünki cinsi ehtiyaclarını bir şekilde qarşılayan, ancaq "psixoloji ehtiyaclarını aradan qaldıra bilmeyen" insanlar sebebile evlilik teşkilatı ciddi menada zerer görmekde ve bütün insanlıq bundan menfi menada tesirlenmekdedir.

İnsanlığın hüzur ve seadeti üçün qadının da, kişinin de "cinsi şexsiyyet serhedlerinin çox açıq ve deqiq bir şekilde teyin olunması ve uşaqların ona göre yetişdirilmesi" zeruridir.

Feminizm qadının "kişi kimi" olmasını teklif ederek böyük bir sehv etmişdir ve bu sehvi etmeye davam etmekdedir. Halbuki, qadın her istiqametile "qadın kimi" olmaq ve ele davranmaq mecburiyyetindedir. Qadını kişiye xaslaşdırma arzusu feministlerin natamamlıq kompleksinden başqa bir şey deyil.

Qadına ikinci sinif olmağı teklif eden anlayış nece doğru deyilse, qadın-kişi qarşıdurmasına teşviq eden feminizmin "sehvi sehvle düzeltme yanaşması" da eyni ölçüde sehvdir.

Çünki feministler kişileri "tebii düşmen" olaraq gördüklerinden, onlara hökm etme arzusuyla cızıqdan çıxıblar. Bu sebebden qadın da kişi de tebii ve ictimai roluna uyğun davranmalı, diger insanlarla ünsiyyetinde duyğu, düşünce ve davranış qeliblerini yaxşı teyin etmelidir. Onsuz da fitrete uyğun gelmeyen davranışlar insanın psixoloji tebietine uyğun olmadığından, bir müddet sonra redd edilecek.

Bu baxımdan qadının cemiyyetdeki rolu genetik meylleri hesaba qatılmadan deyişdirilmeye cehd edilse,


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7472 / 1015