canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İnsanın danışdığı dilin özellikleri

200 il evvel, Çinden Afrikaya qeder her yerde türkce danışılırdı.1840-cı il «Zaqafqaziyada Rus mallarının tedqiqi» kitabı.1920-ci ilde kommunistler «parçala ve hökm et» prinsipine emel ederek «tek bir xalqı qebilelerine göre böldüler, her biri öz respublikasını qurdu ve ayrı-ayrı qrammatik qaydalar yaratdı.Türk 26 millete bölündü.

Aleksandr Qrimm.Lalehan Büyükataman…

Sak oğulları> Sakson

As ok> -s-c’otia / scotia (iskoç) kimiMancuriya türklerinin danışdığı dile Man dili (mena ehtiva eden) deyilir. (Manidar> mandar)

Avropada türk meskunlaşma yerine, daxili bölgelere yerleşmeye İç el> cel’t deyilir.

İç elde danışılan dilin adı Mann / Manx (Qal, Qalce) Çin ve Tayvanın resmi dili Mandarin adlanır.Bölgede Man Adası adlı bir ada var.İrlandiya, İskoçiya (Şotlandiya) ve Şimali Kanadada az adam Man dilinde danışaraq yaşayırlar. 24 oktyabr 2015-ci ilde paylaşdım, Amerikanın ilk yerli sakinlerine verilen ad Mandır…

İspanlara göre yad planetliler de türkce danışırlar!

İspan Keşfiyyat Departamentinin (CNI) 2010-cu ilde yayımladığı hesabata göre, esrler boyu UFO-larla dünyanı ziyaret eden yadplanetliler, güneşden 4,3 işıq ili uzaqlıqda olan Alfa Centuari planet sisteminin menşelidirler. Türkceye çox oxşar bir dil istifade edirler.

CNI-nin hesabatının ABŞ keşfiyyat menbeleri esasında hazırlandığı bildirilir..Efiopiyanın merkezindeki Tiya qesebesinde 14000 illik Türkce (Hun/Macar) kitabeleri, Bal bal daşları qalmaqdadır.

Rus alimlerinin açıqlamasına göre, 14 min il evvel inşa edilmiş Aq Sum ve Lali Bela bölgelerindeki daş konstruksiyalarda ve qurğularda yüksek texnologiyadan istifade edilmişdir..Bütün tebii növler tebietin dilini bilir.

Şimşek «ÇAX» ması

Göy «Gur»ultusu

Suyun «Şaq»qıltısı

Quzu «Me»lemesi

İtin «Hür»mesi …

Bütün varlıqlar terefinden çıxarılan sesler bugünkü türk dilinde mövcuddur. Bu dil eşitdiyimiz kimi yazılan yegane dildir. Türk dili tebiet dilidir.

Yaşayacağımız mövzuları sözlerle öyrenir, bu sözlerle düşünürük ve


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 852