canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Rusiya Suriyada aqressivleşir.

Ankaradan gelen isti mesajlara baxmayaraq, Rusiya aviasiyası Suriyada Türkiyenin nezaretindeki erazileri, İdlib bölgesini şiddetli şekilde bombalayır.

Bu gün İdlibin Atarib şeherindeki xestexana, Kah qesebesi, Türkiye serhedinden 3 km aralıdakı Sarmada yaşayış menteqesindeki qaçqın düşergeleri ve TIR parkı, Türkiye serhedinden 2 km aralıdakı qazdoldurma menteqesi Rusiya herbi teyyareleri ve Hmeymimden atılan raketlerle vurulub.

Türkiye Müdafie Nazirliyi ise bombardmanı Suriya hökumetinin heyata keçirdiyini beyan edib.

Ümumiyyetle, Rusiya son hefteler Türkiyenin nezaretindeki erazilerde resurs bazasını ve infrastrukturu hedef alıb. Neft saxlanan anbarlar ve tankerler, yük daşıyan TIR-lar davamlı şekilde bombalanır. Rusiya terefi her zaman tekrarlayır ki, yalnız terrorçuları ve onların gelir menbelerini hedef alır.

Liderler arasında qarşılıqlı simpatiya olsa da, Rusiya - Türkiye dövletlerarası münasibetlerinde ziddiyyetler, toqquşan maraqlar var ve bunları uzlaşdırmaq prezidentler üçün asan olmur. Başqa bir terefden, bele görünür ki, Suriyadakı Rusiya komandanlığına veziyyetle bağlı yerinde qerar qerar qebul edib, derhal icra etmek üçün selahiyyet verilib ve onlar öz addımlarında ince siyasi meqamları nezere almırlar.

Bu da sirr deyil ki, Rusiya dövleti içerisinde Putinin Türkiye ile bağlı siyasetinden memnun olmayan çevreler mövcuddur, Rusiya mediasını diqqetle izleyende bunu sezmek olur.

P. S. Asiya birjaları açıldı. Lirenin mezennesinde ciddi ucuzlaşma var.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 702