canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xalqimiz ve birliyimiz

Aşağıların birleşmesi size asan gelmesin. Doğrudur, bezen men de xalqdan gileylenir, onu qorxaqlıqda, teşkilatlana bilmemekde suçlayıram. Ancaq men bunları xoş niyyetle, xalqa müsbet menada tesir etmek üçün yazıram. Eyni zamanda, çox gözel bilirem ki, bu çox çetin, hetta mümkün olmayacaq derecede problemli meseledir.

Güclü lider teleb olunur. Hem fiziki, hem psixi, hem de eqli, taktiki baxımdan. O liderin gerek siyasi kapitalı da olsun. Minimal da olsa maliyye resursları hökmen vacibdir. Ancaq bunlar da onun uğur qazana bileceyine teminat vermir.

Onu her an aradan götüre, öldüre bilerler. Satın ala bilerler. Yuxarılar ona çox asanlıqla alternativler tapırlar. Terefdarlarını asanlıqla parçalaya bilirler. Çünki pul ve güc onların elindedir.

Bu siyasi herekatdan tutmuş istenilen supermarkete qeder beledir. Xırda müessiselerde kim ki etiraza teşebbüs gösterir, ona qapını gösterirler. Şikayet etmeye ise yer yoxdur. Yaxud rüşvetle her işi hell etmek mümkündür. Ona göre deyirem ki, mesele siyasidir.

Birleşmek asan mesele olsaydı, Azerbaycan xalqı çoxdan bu hökümete qarşı birleşerdi. Çünki ekseriyyet onu sevmir, bununla bele hamı ona yaxın olmağa çalışır, yaltaqlanır Çünki nece lazımdır parçalaya ve idare ede bilirler...


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 261