canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ONLARI TANIYIN - Bütün dünyanı bu 13 aile idare ed

Zaman-zaman ölkeleri idare edenlerin eslinde prezidentler, baş nazirler olmadığı barede fikirler seslendirilir. Bildirilir ki, bezileri dövlet başçılarına tezyiqler ederek, öz siyasetlerini heyata keçirirler. Bu tezyiqler banklar, ayrı-ayrı şirketler ve beynelxalq teşkilatlar vasitesi ile heyata keçirilir. Onların sözlerine qulaq asmayan ölkelerde ise xaos, qarşıdurma, vetendaş müharibeleri yaradılır.

1. Astor Ailesi

CFR-in (Xarici Elaqeler Komitesi - Gizli Dünya Dövletinin en önemli orqanlarından biri - Bu barede başqa bir yazıda - red.) İngiltere qolu olan RİİA (Royal Institute of International Affairs - Beynelxalq Münasibetler Kral İnstitutu) Astor ailesi terefinden yaradılıb. Teşkilat senedlerde "xeyriyye qurumu" kimi qeyd edilir. Lakin zengin tebeqenin maraqlarının hökumetlerin siyasetlerine uyğun gelmesini temin edir. "Rounda Table" teşkilatı Cecil Rhodes terefinden yaradılıb ve "Association of Helpers" (Xeyriyyeçiler Birliyi) ile birlikde işleyen bir teşkilatdır. Teşkilat Klinton kimi ABŞ prezidentlerine teqaüd vermekle tanınır. Oksford Universitetinde Rhodes teqaüdü ile oxuyanlara verilen tehsille vahid dünya hökumetinin nece qurulacağı öyredilir. Astor ailesi, xüsusile narkotik ticareti ile meşğul olur ve MKİ, Mİ5, Mİ6 ve Mossad Keşfiyyat Xidmetinden böyük destek alır.


2. Bundy Ailesi

16-cı esrde Amerikaya köç eden Püriten (Püriten, 16 ve 17-ci esrlerde I Yelizavetanın İngiltere kilsesinde başlatdığı islahatçı herekata qarşı çıxan, özünü "saflığı axtaran" adlandıran Protestant doktrina ve ibadet formasıdır - red.) bir ailedir. "Skulls and Bones Society"ye (Quru Kelle ve Sümük Teriqeti) çoxlu sayda üzv veren bu aile, ABŞ rehberliyinde ehemiyyetli vezifelere sahib olublar. Bunlar Harvey Hollister Bundy, Uilyam Putnam Bundy ve McGeorge Bundydir. Harvey Hollister Bundy müşavir, xezine naziri, müharibe katibi ve atom bombasının istehsalında Manhattan Layihesinde vezife alıb. Uilyam Putnam Bundy MKİ, Milli Hedefler Nazirler Komissiyası,


[1] 2 3 ... 6 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7499 / 972