canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gözel kişi etirleri

Gözel qoxu bir qadına tesir etmeyin kilid nöqtelerin biridir. Bu sebebden qadınların en çox beyendiyi, kişilerin ise en çox üstünlük verdiyi 20 kişi etirini sizlerle paylaşıram.


1. Christian Dior Homme Intense – Dünyanın en prestijli etir markalarından biri olan Christian Dior’dan kişiler üçün xüsusi hazırlanmış Dior Homme Intense, baş gicellendirici etri ile en çox seçilen kişi etirlerinde biridir




2. Bvlgari Aqva Pour Homme – Aqva Pour Homme, güclü ve cazibedar kişini temsil eden, okeanın derin mavisinin ferahlığını daşıyan bir qoxudur.




3. Giorgio Armani Acqua Di Gio – Acqua Di Gio, küleyin güclü esintisinin, suyun şeffaflığının ve sonsuz azadlığın qoxusu olaraq kişiler terefinden en çox seçilen etirlerden biridir.




4. Paco Rabanne Black XS – Qeyri-adi qoxuya sahib olan Black XS qalıcılığı ile olduqca müveffeqiyyetli, en çox seçilen kişi etirlerinden biridir.




5. Givenchy Pi – Pi simvolu kişinin gergin ve hessas quruluşu ile daxili dünyasında tarazlığı ve dincliyi temsil edir. Romantik ve güclü kişinin qoxusu olan Pi, en meşhur kişi etirlerinin arasında yerini almışdır.




6. Armani Black Code – Qeyri-adi bir zerifliyi ve xarizmanı ifade eden Armani Black Code, tecrübeli bir kişi üçün ovsunlayıcı ve başdan çıxarıcı qoxudur.




7. Diesel Fuel For Life – Şirin aromatik notlara sahib Diesel Fuel For Life enerjili, tehrikedici ve cazibedar kişiye xas bir etirdir.




8. Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme – Yüngül sitrus qoxusu ile L’Eau D’Issey Pour Homme bütün dünyada kişilerin en çox seçdiyi etirlerden biridir.




9. Carolina Herrera 212 Men – Terkibinde qardeniya, sitrus bitkisi yarpaqları, sendel ağacı, zencefil, biber, kehreba ve müşk olan, qalıcı, genc, enerjili, kişiye xas qoxusuyla 212 Men en çox seçilen kişi etirlerindendir.




10. Joop! Homme – Duyğusal ve ekzotik notlarıyla kişiye xas duyğuları ortaya çıxaran Joop! Homme kişilerin imtina edilmez etirlerinden biridir.




11.


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7501 / 972