canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Erebler haqqinda

Ereblerle bağlı bezi meselelere aydınlıq getirmek isteyirem.

1. Bütün erebler müselman deyil. Her bir ereb ölkesinde 10-15% xristian ereb var.
2. Bütün ereb ölkelerinde ermeniler yaşayır. Livanda 150000, Suriyada 100000, Kuveytde 12000, Misirde 10000 ve s. En az yaşadıqları ereb ölkesinde sayları 3000-dir. Ve bizim diasporalarımızdan ferqli olaraq, onlar heç de boş durmurlar, hansı ölkeye gedirler yaşayıb, yaradırlar. Meselen, Misirde ermeni baxçaları, mektebleri, litseyleri, instutu, kilseleri fealiyyet gösterir. Qahirenin merkezi küçelerinde mağaza sahibleri ermenilerdir.

Gelek Felestine Qüdsde (tek bu şeherde 3000 ermeni yaşayır) yerleşen qedim şeherin xeritesidir. Bizim içeri şeher kimi düşünün. Bu qedim şeher 4 hisseden ibaretdir.

1. Müselman hissesi (Mescidül Aqsa, Kubbatus Sahra)
2. Xristian hissesi (Müqeddes qebr kilsesi - xristianlara göre İsa peyğemberin qebri bu kilsededir.)
3. Yehudi hissesi (Yehudilerin dünya üzerinde en müqeddes yerleri buradadır)
4. Ermeni hissesi

Yeni gördüyünüz kimi dünyada müqeddes sayılan torpaqların 4/1-i ermenilerindir.

Bunları yazmaqda meqsedim, her defe ereb ölkelerinden ermenilere destek görende düşünmeyin ki, onlar müselmandır. Nece ki, şie ölkesi İran, şielerin çoxluq teşkil etdiyi Azerbaycan evezine Ermenistanın en böyük destekçilerindendir. Dövletler arası siyasetle, insanları bir tutmayın.

Felestinliler çox gözel insanlardır.Bezilerinin evlerinde Azerbaycan, Türkiye bayraqları görmüşem. Azerbaycanı da, Türkiyeni de çox sevirler. Ayrıca o millet, tek başına daşla özünü müdafie edir. Prezidentleri de, terror teşkilatları da felestinlilere xidmet etmir. Felestinlilerin heyatda tek istedikleri sülh içinde hüzurlu yaşamaqdır.

Uşaqların ölmediyi bir dünya arzusuyla.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 884