canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
~…SON BAHAR…~ (bolum 17)

Bölüm 17

Bahar ildırım süreti ile baş veren hadiseni hele bir müddet sonra anlamağa başlaya bilmişdi. Ne vaxt ki, Yaşar sol eliyle üzünden tutmağa davam ederek sağ elini onun beline sarıyıb Baharın küreyini hamamla otaq arasındakı divara sıxmış ve ağırlığını onun üzerine salmışdı. Nefes almağa ne ağzı ,ne de sinesi imkan vermeyen Bahar az sonra aldığı hezz ile her şeyi unudub ,gözlerini yummağa başladı ve ilklerinin sırasına daxil ola bilmek üçün bu öpüşe imkan verdi.Beli-beli, bir ilk daha ,hansı ki, ona başqa biri deyil yene Yaşar bexş etmişdi. Aralarında olan 2 ilden çox münasibetleri zamanı öz sevdiyini öpmeye de qıymayan Senan ona tecavüz ederken de Baharın dodaqlarına toxuna bilmemişdi. Bakireliyini elinden alsa da , dodaqlarını bakire saxlamağı bacarmışdı.
Yaşar öz dodaqları ile hele öpüşmeyi bacarmayan Baharın dodaqlarını esir almış, evvelce ehtirasla başladığı öpüşü indi zerif şekilde davam etdirirdi. O, deqiq bilirdi ki, bu Baharın ilk öpüşü idi ve ele bu düşünce gelecekde Yaşarın Bahara olan inamına xelel getirecekdi. Bir kişi ilk defe özü öpdüyü qadının ondan evvel kimise sevdiyini bilse de aralarında ne ise oldmadığına şübhe etmezdi, amma daha sonra ,çox sonra bilende ki, onu aldadıblar bunun evlilikden evvel baş verdiyine esla inana bilmezdi. İnansa da qebul etmezdi...Bunlar hamısı daha sonraların mövzusudur, esas olan ise Baharla Yaşarın indi yaşadığı idi. Onun dodaqlarından ayrılanda Bahar kiçik ellerinin qerarlaşdığı Yaşarın sinesinin nece arxaya getdiyini hiss etdi.Bir anlıq onun köyneyinden yapışıb, geriye ,özüne doğru çekmek istedi ,lakin bezi fikirler sadece beyinde ani yanan ve eyni şekilde sönen işıq kimi sönürdü. Yaşar sol elini onun başının arxasına qoydu ve alnını Baharın alnına yapışdırdı. İkisi de kesik-kesik nefes alırdı. Baharın dodaqları nefesini Yaşarın sinesine, Yaşar ise nefesini Baharın üzüne vururdu.
-Men, verilen bütün sözleri, atılan bütün addımları sıfırlamaq isteyirem, - Yaşar artıq tarazlamaq üzre olduğu nefesini derdi


[1] 2 3 ... 7 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Seriallar
»Ordan-Burdan
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 937