canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
~…SON BAHAR…~ (bolum 18)

Bölüm 18

Bahar arxaya doğru getdi; bu bir insanın ona edilen teklifden imtinasına benzeyirdi. Yaşar daha bir simin çox acı ile ses saldığını hiss etdi. Elleri boşaldı ve nedense Baharın teeccüblü baxışlarının müşaiyetiyle aşağı endi. Az önceki mülayimlikden, eyni zamanda ele buradaca her şeyin hell olunası arzusunun verdiyi sevincden eser-elamet qalmadı.
-Olsun, - deye Baharın eşitdiyi halda da pıçıltıyla ,sanki özü-özüne danışırmış kimi dediyi söz son oldu. O, Baharı qonaq otağında tek qoyub, yene getdi. Bu defe sadece maşınına mindi ve saatlarla ,evde qalmaq üçün başqa otaq yox imiş kimi orada qaldı.
İki gece ard-arda baş verenler Yaşarla Baharın simasında öz eksini tapırdı deye Yuliya da, Fateh de her şeyi gözel göre bilirdiler. Ölü sükut bu evin qenimi idi ele bil. Heç kim danışmır ,üstelik gencler bir-birlerinin üzüne bele baxmırdı deye qablara deyen çengel-biçaq sesi sengimek bilmirdi.
-Saat 9-da qatar gelecek,- Fateh kiçik qol saatına nezer yetirdi ve üzüne baxmadığı halda oğlunun onu eşitdiyini bilerek bir başa söhbetin canına keçmek qerarına geldi.- Sen gedeceksen İsgendergili getirmeye ,yoxsa men gedim?
-Özüm gedecem, -Yaşar emri qebul eden esgerler kimi ayağa qalxıb stulun başındakı penceyini çıxardı ve yola düşdü. Bahar heyecan ve narahatlıq eks olunan gözlerini qapıdan çıxan Yaşarı hele de görürmüş kimi uzaqlara dikerken, Yuliya gelininin üzüne bunu vurmağa telesdi.
-Narahat olma geri qayıdacaq.
Fateh heyat yoldaşına daha çox ireli getmemesi üçün xeberdarlıq baxışı atsa da, Yuliya onu görmürdü.
-Sen ele bil Yaşarı bir anlıq gözünden qoymaq istemirsen. Oğlumuzu görmez olmuşuq ,sayende. Seninle her yere gedir, gelir, eve qayıdan kimi de otağına telesir. Çoxu demişdi ki, yeni gelin onu sizden uzaqlaşdıracaq, inanmamışdım. El-exsus ,eger bu kendden gelmiş gelindirse ,- dodağının sağ ucu kinayeyele eyildi.
Bahar başını aşağı endirmiş, bir kelme bele etmirdi. Yuliyanın fikrini deyişmek üçün her hansısa çaba göstermek menasız idi, bunu o, yaxşı


[1] 2 3 ... 7 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Seriallar
»Ordan-Burdan
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 938