canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Plazmoliftinq

Plazmoliftinq – inyeksion mezoterapiya olub, pasiyentin trombositlerle zengin qan plazmasının deriye yeridilmesine esaslanır. Bunun üçün evvelce hemin şexsin venoz qanı sentrifuqalaşdırılır. Autoloji plazma allergik ve immun reaksiyaların yaranma riskini aradan qaldırır. Plazmanın derialtı ve ya deridaxiline vurulması bu hisselerde böyüme faktorlarının – trombositar (PDGF), transformasiyaedici (TGF), epidermal (EGF), damar endotelinin böyüme faktoru (VEGF) ve digerlerinin konsentrasiyasını yükseldir. Bu ise hüceyrelerin bölünme prosesini ve angiogenezi stimullaşdırır, derinin ümumi cavanlaşmasına sebeb olur.

Plazmoliftinq haqqında ümumi melumat
Plazmoliftinq haqqında
Plazmoliftinq – kosmetologiyada geniş istifade olunan prosedurdur. Sızanaq, saç tökülmesi, alopesiya, foto ve xronoyaşlanma, derinin boşalması kimi bir çox problemlerde bu üsul müsbet neticeler gösterir.

Hemçinin plazmoliftinq diger cavanlaşdırıcı üsullarla, meselen, kimyevi pilinq, lazerle cilalama, mezoterapiya, fraksion termoliz ve s. ile birge aparıla biler. Bele olan halda sadlanan prosedurların effekti artır.


Plazmoliftinqin qiymeti prosedurun aparıldığı nahiyeden (üz, boyun, dekolte zonası, eller, başın tüklü hissesi) asılıdır.

Plazmoliftinqe gösterişler
Plazmoliftinqe gösterişler
Plazmoliftinq hormonal-iltihabi menşeli sızanaqlar, derinin atrofik deyişiklikleri, plastika, pilinq ve insolyasiyadan sonra derinin berpa olunması üçün çox effektivdir. Bu üsul deride hialuron turşusunun sintezini ve neokollagenezin endogen mexanizmlerini stimule edir. Onun neticesinde deride ehemiyyetli derecede cavanlaşma müşahide olunur. Plazmoliftinq mimik ve xırda qırışları yox edir, deriye sağlam görünüş bexş edir, qabıqlanma, quruluq ve qocalıq elametlerini aradan qaldırır.

Plazmoliftinq hem de saç tökülmesi ve alopesiya ile mübarizede gösteriş sayılır. Baş derisinin plazmoliftinqi seboreya ve göbelek infeksiyalarında tez-tez tetbiq edilir. Onun sayesinde deri vezilerinin


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Kosmetik problemlər
»Xestelikler haqqinda umumi melumat
»Saglamliq, heyat bilgileri
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887