canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sarı pilinq

Sarı pilinq – sethi-orta pilinqin bir forması olub, tebii ve yaxud sintetik retinol turşusunun kömeyile aparılır. Tebii retinol Amazon meşesinde biten Urukum otundan alınır, onunla yerine yetirilen sarı pilinq sethi (enzimlerle) sayılır. Sintetik retinol turşusu ile keçirilen prosedur tesirine göre orta pilinq hesab olunur.

Sarı pilinq haqqında ümumi melumat
Sarı pilinqin neticeleri
Sarı pilinqin esas komponentlerine retinol turşusu ve onun töremeleri (retinoidler – A vitamininin sintetik analoqları) aiddir. Onlar pilinqde istifade olunan vasiteye parlaq-sarı reng verir. Retinol turşusu deri hüceyrelerinin metabolizmine ve oksidleşme-berpa proseslerine tesir gösterir: epidermositlerin differensiasiya ve keratinizasiyasını tenzimleyir, fibroblastların yaranmasını aktivleşdirir, toxumaların reepitelizasiyasını stimule edir, piqmentin emele gelmesini lengidir. Hemçinin sebostatik, bakterisid ve komedonolitik tesir gösterir. Sarı pilinq formulunun terkibine daxil olan kojik, azelain, askorbin ve fitin turşuları retinolun tesirini güclendirir, hiperpiqmentasiya ocaqlarını yox edirler.

Sarı pilinqin üstünlüklerine onun istenilen fesilde ve bütün deri tiplerinde (hessas, nazik, qalın ve s.) aparılması, prosedurdan sonra berpa dövrünün qısa olması aiddir. Yumşaq tesiri sayesinde onu hem de boyun ve dekolte nahiyesinde tetbiq edirler. Sarı pilinq – cavanlaşdırıcı prosedurdur. Onun üçün optimal dövr 35-50 yaş sayılır. Buna baxmayaraq, ehtiyac olduqda (meselen, postakne) 20-25 yaşlarda da meslehet görülür.


Sarı pilinq derinin yaşla bağlı deyişikliklerinin effektiv formada qarşısını alır. Bu üsul tutqun ve atonik deri, mimik ve qocalıq qırışları, hiperpiqmentasiya, derinin bioloji ve foto yaşlanması, disxromiya, postakne, keratoma ile mübarize aparır.

Hamilelik ve südverme dövrü, retinoidlerin qebulu, yastı ziyiller, herpes, dermatozun keskinleşme dövrü prosedura eks-gösterişdir.

Sarı pilinqe hazırlıq ve onun aparılma qaydası
Sarı pilinqin


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Kosmetik problemlər
»Xestelikler haqqinda umumi melumat
»Saglamliq, heyat bilgileri
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 887