canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Uşaqlıq yolundan sarı axıntı

Uşaqlıq yolundan sarı axıntı — cinsi yarıqdan duru ve yaxud qatı konsistensiyalı, çox vaxt xoşagelmez iyli sarı ifrazatın xaric olmasıdır. Patoloji axıntı sidik ifrazı ve cinsi akt zamanı ağrı, elece de uşaqlıq yolunda diskomfort, qaşınma ile müşayiet olunur. Sarı axıntı hem tebii hormonal deyişiklikler, hem de cinsiyyet orqanlarının infeksion-iltihabi xesteliklerinde müşahide edilir. İfrazatın sebebini müeyyen etmek üçün kompleks ginekoloji müayine, laborator analizler, kiçik çanaq orqanlarının USM aparılır. Medikamentoz terapiya yalnız diaqnoz tesdiqlendikden sonra teyin edilir.

Uşaqlıq yolundan sarı axıntının sebebleri
Fizioloji deyişiklikler
Uşaqlıq yolundan sarı axıntının müalicesi
Uşaqlıq yolundan az miqdarda açıq-sarı axıntılara aybaşıdan bir neçe gün evvel rast gelinir. Onlar iysiz olub, cinsi nahiyede heç bir diskomfort hissi ile müşayiet edilmir. Bele ifrazatların yaranması aybaşı sikli erzinde geden hormonal deyişikliklerle bağlıdır. Bu tip qatı axıntı hem de hamilelikde progesteronun tesirinden emele gelir. Vaginal ifrazatların miqdarı, rengi ve iyi deyişdikde mütleq ginekoloqa müraciet edilmelidir.

Genital infeksiyalarda uşaqlıq yolundan sarı axıntı
Trixomoniaz. Sarı, duru, köpüklü, üfunetli axıntı vaginal trixomoniaz üçün xarakterikdir. Xesteler adeten ifrazatların çox miqdarda olmasından şikayetlenirler. Axıntı xarici cinsiyyet orqanlarının derisini qıcıqlandıraraq, sepgi ve qaşınma töredir. Bezen patoloji ifrazatların terkibinde qan izleri görünür.
Xlamidioz. Qatı konsistensiyalı, spesifik iyli, sarımtıl, selikli-irinli axıntı diger infeksion xestelik – xlamidioz üçün seciyyevidir. Vaginal ifrazatlar ağrılı sidik ifrazı ve cinsi aktla müşterekleşir.
Cinsiyyet orqanlarının iltihabında uşaqıq yolundan sarı axıntı
Uşaqlıq yolundan sarı axıntının sebebleri
Xüsusi iye malik olmayan, qatı, sarı axıntı yumurtalıq ve uşaqlıq borularının xesteliklerinde formalaşır. İfrazatlar az miqdarda olub, esasen cinsi aktdan ve gigiyenik


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Qadın xəstəlikləri
»Xestelikler haqqinda umumi melumat
»Saglamliq, heyat bilgileri
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7498 / 972