canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İntim plastika

İntim plastika – müxtelif növ emeliyyatlarla qadın cinsiyyet orqanının xarici görünüşünün, quruluşunun, ölçü ve funksiyasının yaxşılaşdırılmasından ibaretdir. İntim plastika qadının fiziki ve psixoloji rahatlığının berpasına sebeb olur. Onun kömeyile cinsiyyet orqanının hem anadangelme, hem de yaşlı bağlı deyişiklikleri korreksiya edilir.

İntim plastika haqqında ümumi melumat
İntim plastika üsulları
İntim plastika 2 cür olur: estetik ve funksional. Estetik emeliyyatlar cinsi orqanın yalnız xarici görünüşünü deyişir. Funksional plastika ise orqanın yaşla ve ya xestelikle elaqedar itirilmiş funksiyalarını geri qaytarır. Cinsiyyet orqanının forma ve ya ölçüsünün diskomfort töretmesi intim plastika üçün gösterişdir:

Kiçik cinsiyyet dodaqlarının izafi piqmentasiyası, elonqasiya (uzanma), assimmetriyası;
Böyük cinsiyyet dodaqlarının atrofiya ve ptozu;
Qasıqüstü nahiyede toxumaların heddinden artıq ve ya eksine, zeif inkişaf etmesi.
Berpaedici intim plastika uşaqlıq yolunda ezele boşalmasını, doğuşdan sonrakı çapıqları, sidik saxlamazlığı aradan qaldırır. Bura hemçinin klitoroplastika da daxildir. O cümleden intim cerrahiyye qızlıq perdesinin plastikasını (himenoplastika) ve ya ehtiyac yarandıqda onun kesilmesini (deflorasiya) yerine yetirir.
Qadında keskin genital infeksiya, vulvanın xerçengi, dekompensasiya olunan urek-ağciyer xestelikleri, ağır formalı varikoz aşkarlandıqda, imtim plastika qadağandır.


İntim plastika nece aparılır?
İntim plastika hekimi
Emeliyyatdan evvel klinik-laborator analizler verilmeli, ginekoloq ve terapevt terefinden xeste müayine olunmalıdır. Cerrahi müdaxile adeten aybaşı biten kimi teyin olunur. Emeliyyatlar yerli ve ya ümumi anesteziya altında icra olunur. Radiobıçaq ve yalazerin tetbiqi travma, qanaxma ve emeliyyatdan sonrakı şişkinliyi xeyli azaldır. İntim cerrahiyyede nazik tikiş materiallarının istifadesi çapıqlaşma ehtimalını yox edir.

Emeliyyatdan sonra ilk günlerde yarımyataq rejimine riayet


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Xesteliklerin diaqnostika ve mualice usullari
»Xestelikler haqqinda umumi melumat
»Saglamliq, heyat bilgileri
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 883