canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qadınların ağılını qarışdıran suallar

Qadınlarla kişiler, hemişe bir-birlerini anlamağa çalışarlar. Anlama seyleri her vaxt yaxşı netice verermi? ele buna göre mübahise edirler. Qadınlar, qarşı cinsin davranışlarının arxasında gizlenen sebebleri maraqlanıb dayanarlar. Lakin maraqlarını aradan qaldırmaq üçün de kişilere açıq açıq bezi suallar yöneltmekden qaçınarlar. Buna göre maraqları içlerinde qalar. Budur Glamour Jurnalında neşr olunan araşdırmaya göre, qadınların kişilere en çox soruşmaq istedikleri suallar...

1- Kişi, bir qadına 'Bu aralar ciddi bir elaqeye girmek istemirem. İşlerim çoxdur' dese, qadını başından sovmaq istediyinimi izah etmeye çalışır?

Bezi kişiler, texmin edile bilmeyecek derecede heqiqi olarlar. Veziyyetlerini qarşılarındakı qadınlara açıq açıq izah etmek isteyerler. Amma bu ekseriyyetin davranışı deyil. Ümumiyyetle, kişiler bir qadına ümid vermek istemedikleri ve qarşılarındakı qadınla elaqeni kesmek niyyetinde olduqları zaman bele danışarlar.

2- Bir kişile görüşen qadın, birlikde getdikleri restoran, bar ya da klubda hesabı ödemeye cehd etse, kişinin qüruru inciyermi?

Köhne dövrlerde olsa qadın, bele bir cehdde olmağı ağılının ucundan keçire bilmezdi. Onsuz da qadın çantasını açmağa cehd etse, kişi qiyameti qoparardı. Amma indiki vaxtda veziyyet ferqlidir. Eger qadınla kişi arasında yalnız bir yoldaş elaqesi varsa ve qadın hesabı ödemeye cehd etse, kişi buna hirslenmez. Yox eger qadınla kişi arasında bir eşqbazlıq elaqesi varsa, qadının hesabı birlikde ödemeyi mülahizesi normal qarşılana biler. Lakin qadın hökmen hesab ödemekde israr etse, bu davranış elaqeni nöqteleye biler.

3- Kişiler, yoldaşına ve sevgililerine yalan danışdıqları zaman, gerçeyin ortaya çıxmayacağına inanarlarmı?

Kişiler, yalan danışmaq mövzusunda qadınlar qeder bacarıqlı ve qabiliyyetli deyildirler. Qadına tesadüfi bir yalan danışıb veziyyeti qurtarmağa baxarlar. Yalan danışmanın sonunun neye çatacağını düşünmek bele istemezler. Bezi kişiler, qadınların kiçik ağ yalanlardan


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7362 / 925