canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Lotu Qulu legebiyle tanin

Bakıdakı 8 saylı Cezaçekme Müessisesinde saxlanılan “Lotu Quli” leqebi ile tanınan Nadir Selifovun kriminal avtoritetlerin qezebine tuş gelmesi barede növbeti melumat yayılıb. Bu melumatlara göre, kriminal alemde “Lotu Quli”nin qelemi artıq sındırılıb, onun qetline ferman verilib. bir mektub esasında xeber yayıb. Mektubu gönderen şexs iddia edir ki, iki avtoritetin bu mesele ile bağlı söhbetinin şahidi olub.

Mektubun tam metni beledir:
“Öten gün tesadüfen Podmoskovyede nüfuzu olan iki kriminal avtoritetin söhbetinin şahidi oldum. Onlardan biri Genceden olan ”Qaqaş" leqebli kriminal avtoritetdir ki, yaxınlarda tacqoyma merasimi keçirilecek. “Qaqaş” “Lotu Mamed” leqebli avtoritetin yaxın dostudur.
İki avtoritet “Lotu Mamed”in tapşırığı ile “Lotu Quli”ni aradan götürmek barede müzakire aparırdı. Hemçinin “Lotu Quli”nin yaxın adamı Emini de öldürmek barede danışıblar. Kriminal alemde çox gergin dövr başlayır. Bunu derc ede ve ya aidiyyeti orqanlara çatdıra bilersiniz, melumat deqiqdir". Bu mektub dünen çıxan bezi qezetlerde artıq derc olunub.
Eslinde adıçekilen kriminal avtoritetin aradan götürülmesi ile bağlı xeberler çoxdan metbuat sehifelerinde dolaşır. Dünen bunu bizimle söhbetinde “Lotu Quli”nin vekili Terane Eliyeva da tesdiq etdi. Terane xanımın dediyine göre, artıq 4 ilden çoxdur ki bu tip söhbetler gezir: “Amma men eminem ki, müdafie etdiyim şexsin tehlükesizliyi çox ciddi qorunur”.
Bes “Lotu Quli”nin ölümünü sifariş vermekde kim maraqlı ola biler?
Vekil qetiyyetle bildirdi ki, bu meselede hakimiyyet terefini günahlandırmaq ve ya onlardan şübhelenmek olmaz: “Çox böyük ehtimalla, bu, kriminal qrupların işidir. Ve eger bele tehlüke varsa, mehz bu istiqametden gele biler”.
Yayılan xeberde başqa bir azerbaycanlı avtoritet “Masallı Mamed” de hallanır. Amma Terane xanım bu meqama şerh vermek istemedi: “Ola biler ki, bele bir tehlüke olsun. Amma men Nadir Selifovun vekiliyem. Onun müdafiemden kenar fealiyyeti ile maraqlanmamışam”.
Dünen yazıda adı çekilen


[1] 2 >>

Şerhler:
*____ZuZu_EmOcKa___* [OFF] (24.02.2011 / 02:03)

»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7362 / 776