canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qiymetli daşlar haqqında bilmediklerimiz

Ametist (kvarsın emal olunmuş forması) - Ametist daşı benövşeyi rengdedir. Evdeki neqativ enerjini temizleyir. Canlandırıcı tesire malikdir. Stressden qaynaqlanan zehni yorğunluqları aradan qaldırır. Eger çox işlemekden yaranmış yorğunluğunuz, baş ağrınız, narahatçılığınız varsa, bu daşı otağınıza yerleşdire bilersiniz. Bu daşı televizor ve kompüterin yanına yerleşdirmeke gözlerinizi de qoruya bilersiniz. İnanclara göre, bu daş qerar vermeni süretlendirir ve sakitleşdirir.



Mercan - Evde olan mercan pozitiv düşünceler yaradır, diqqeti cemlemeye kömek edir. Bundan elave, bu daş gözdeymede faydalıdır. Tunc (sedef) xesteliyi başda olmaqla bir çox dermotoloji problemlerin hellinde kömek edir.



Eqiq - eve enerji verir. insanı Menfi düşüncelerden azad edir. Uğurun simvoludur ve cesareti artırır. İş masasına yerleşdire bilersiniz. Bu daş fiziki feallığı artıraraq, tenbelliyi azaldır. Uşaqları pis nezerden qoruyur. Bu xüsusiyyetinden istifade ederek onu uşaq otaqlarına yerleşdirmek olar.



Aquamarin - şans ve cesaret daşıdır. İnsanlar arasında elaqeni güclendirmek qabiliyyetine malikdir. Bu özelliyinden istifade ederek onu evin qonaq otağına ve ya konfrans salonlarına yerleşdirmek olar. Eseblerin sakitleşdirilmesinde ve yaradıcılığın ortaya çıxarılmasında böyük rol oynayır.



Nefrit - bereket ve uğur daşıdır. Ağlın simvoludur. Qedim Çinde bu daşın cesaret ve edalet getirmesine inanıblar. Daş müvazinet, sedaqet, cesaret ve sülh getirme özelliyine sahibdir. Evde istifadesi sinir sistemi, ürek, böyrek ve immuniteti möhkemlendirmeye kömek edir.



Kehreba- çox yumşaq ve yüngüldür. Soyuqdeyme, boğaz ve badamcıq xesteliklerinin müalicesinde faydalıdır.Almaz - Saflıq, xosbextlik bexş etdiyine inanılır. Cesaret simvoludur.



Yaqut - inanclara göre, yaqut dava, düşmen, hücum, vaxtsız ölümler ve ruhi xesteliklerden qoruyur. Yaqut Hindistanda daşların şahıdır. İsti enerji verir.



Zümrüd - rengi ile bağlı olaraq bereket, yağış ve artımın


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7362 / 831