canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Rengler haqqinda.......



Eger bu rengi daha çox beyenirsinizse , bu sizin daxili temizliyinize ve meqsedinize çatmaq üçün düz yol seçdiyinize işaredir. Yalandan heç vaxt istifade etmirsiniz, herden artıq açıq olur ve sözü birbaşa deyirsiniz. Hesab edirsiniz ki, heqiqet ne qeder ağır olsa da, yalandan yaxşıdır. Prinsipial olur ve düşüncelerinize hemişe sadiq qalırsınız. Size arxayınlıqla güvenmek olar. Dediyinize emel edirsiniz. Hamı sizden kömek gözleye biler. Lakin etrafdakılar sizi çox zaman heddinden artıq ciddi , soyuq ve şefqet göstermeyi bacarmayan bir insan kimi tanıyırlar.

QARA

Sevdiyiniz reng sirrli ve daxili dünyanızı hamıdan qorumağa çalışan insan kimi xarakterize edir. Siz qapalı, ehtiyatlı ve heç kimden asılı olmayan bir adamsınız. Başqalarının gösterişlerini xoşlamırsınız. Siz eleqant , ağıllı , meğrur, ela yumor hissine maliksiniz. Yaxınlarınızın size qarşı isti münasibetini ve qayğısını qiymetlendirirsiniz. Onlar üçün her şeye hazırsınız. Amma sizinle dost olmaq o qeder de adsan deyil . Siz maraqlı , orjinal ve gülüb-danışan insanlarla ünsiyyetde olmağı xoşlayırsınız. Baxmayaraq ki, özünüz bedbinliye qapılırsınız, insanlarda daha çox nikbinliyi ve geniş dünyagörnüşünü xoşlayırsınız. Adeten, her meclisde diqqet merkezinde olursunuz , lakin bu mövqede uzun müddet qalmaqdan yorulur ve teklikde qalmağa ehtiyyac hiss edirsiniz . Tebietce qeyri-adi insansınız . Amma etrafdakılar çox zaman sizi qaranlıq adam kimi tanıyır ve qebul etmir.

SARI

Eger bu renge digerlerinden daha çox üstünlük verirsinizse , bu sizin cesaretli ve meğrur xasiyyetinizden xeber verir. Siz diqqet merkezinde olmağı xoşlayırsınız. Komplimentleri sevir, onların yaltaqlıq olmasından bele narahat olmursunuz. Hesab edirsiniz ki, etrafdakılar benzemek lazım deyil, qoy başqaları özlerini size oxşatsınlar. Belke de mehz heddinden artıq özünüze vurğun olduğunuzdan heqiqi dostlarınız azdır. Siz yüngül -xasiyyet ve diqqetcilsiniz. Sözünüze etibar etmek olmaz. Lakin o qeder gözelsiniz ki, etrafdakılar


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7364 / 504