canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Aşiq olduqları o an.

Barak - Michelle Obama

ABŞ prezidenti, First Ladyla 1989-cu ilde Chicagoda bir hüquq bürosunda tanış oldu.O dövrde soyadı hele Robinson olan Michelle Obama tanış olma anını bele izah edir: "27 yaşında Harvard Universitetinde hüquq fakültesinde oxuyan bir şagird geldi. Günorta yemeyine birlikde çıxmağı teklif etdim. Üzerinde pis bir pencek vardı, ağızında da siqareti var idi . Amma yene de çox tesir edici idi. Başımın belada olduğunu o an anladım."
Dörd il eşqbazlıq eden ikili, 1991-ci ilde evlendi.
Michelle Obama, sevgililer günüyle elaqedar etdiyi şerhde "Evlilikde birlikde gülmek yaxşıdır. Biz de bir-birimizi bol-bol güldürürük" cümleleriyle xoşbext münasibetlerinin sirrini paylaşdı.


John Lennon - Yoko Ono

Beatlesin beyni John Lennon, 1966-cı ilin noyabrında senetçi Yoko Onoyla Londondakı sergisinde tanış oldu. O dövrde 26 yaşında olan Lennonun özüne vurulduqunu söyleyen Ono "Hezreti İsadan bele daha meşhur bir adamın menimle maraqlanmasına çaşmışdım"deyerek, eşqlerinin ilk fikirde başladığını söyleyir.
Cütlük, üç il sonra evlendi.




Michael Douglas - Catherine Zeta Jones

Fransada Deauvillede bir film festivalında Catherine Zeta Jonese "Uşaqlarının atası olmaq isteyirem" cümlesiyle yaxınlaşan Michael Douglas, bu cavabı aldı:
"Eşqbaz olduğunuzu eşitmişdim. Demek söz-söhbetler doğru. Meni rahat buraxın."
Aktrisaya bir deste gül ve üzr mektubu gönderen Douglas, özünden 25 yaş genc Jonesden şam yemeyi sözü almaqı bacardı.



Seal - Heidi Klum

Birlikde dörd uşaqları olan cütlük, bir-birlerini ilk defe 2004-cü ilde New Yorkda bir otelde gördü. Gözlenilenin eksine, Erosun oxu ilk olaraq dünyanın en gözel qadınlarından Klumun üreyine batdı.
Süpermodel "İdman salonundan qısa şortlu bir adam çıxdı. O qeder qüsursuz bir bedeni var idi ki gözlerimi ondan çeke bilmedim.Mence ‘vurulma' dedikleri şey bu olsa gerek. Üstelik, qarınımda başqa bir adamın körpesini daşıyırdım!"
Heidi Klum, müğennini yemeye devet edince, ikilinin elaqesi başladı.


[1] 2 >>

Şerhler:
Katy [OFF] (25.02.2011 / 10:33)
Sen Obamaya bax e
*____ZuZu_EmOcKa___* [OFF] (24.02.2011 / 05:03)
maraqlidi...tesekkur
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7354 / 1209