canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Lotu Hikmet olduruldu.Sebeb

Agentliyin melmatına göre, böyük qruplaşmalarla yanaşı Moskvada kiçik qruplaşmalar da fealiyyet gösterir. Nüfuzlu avtoritetler terefinden idare olunmayan bu qruplaşmalar sifarişli qetllerle meşğul olrlar. Agentliyin yazdığına göre, bu qruplaşmaya Baxo ve Hikmet leqebli «avtoritet»ler rehberlik edir. Onlar eyni zamanda balıq ve ikra satışı ile meşğul olurlar. Rusiya bazarlarında Xezerden ixrac olunan kürünün qiymetini müeyynleşdirirler.

266 nefer cinayet aleminin tanımışları arasında ikinci bir Hikmet leqebli «avtoritet» olmasa da, Muxtarovu tanıyanlar onun heç bir cinayetkar quruplaşmaya aid olmdığını deyirler.

Eslen Sabirabadlı olan Bayıldan Sibire qeder ekser hebsxanalarda ceza çeken Elyar adlı şexsin dediyine göre, Hikmet esasen haqqı tapdananların müldafiesi ile meşğul olub. Onların öz dili ile desek «razborka» çürütmekle. Hansısa bir azerbaycanlının malı elinden alınıb ve ya alddılıbsa, onun yanında olub. Cinayetkar alemdeki nüfuzundan istifade ederek Moskvadakı azerbaycanlılırın haqqın müdafie edib. Amma Hikmetin özünü qefil gülleden heç kes müdafie ede bilmedi. Aprelin 11-de böyük bir izdhamla onu tanıyanlar ve tanımayanlar Hikmeti son menzile yola saldılar.


Şerhler:
@gpress [OFF] (05.11.2011 / 22:48)
Bu cùr insanlar heyata ad qoymaq ucùn gelirler.geldi ve getdi.allah rehmet etsin.bu 1sirli alemdi. bu aleme dùsdukcen ba$a dùsursen ki,heyatda ne qeder yazilmamis qanunlar var.
aytenim [OFF] (05.03.2011 / 11:54)
halal
Tehmine_ [OFF] (28.02.2011 / 01:31)
Allah rehmet etsin yerlime
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7351 / 1259