canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Cinsi elaqeden evvel sevgi oyunu

Mehribançılığın üsulları ile qadının erogen sahelerini qıcıqlandırmaq kişi üçün esas ve mütleq şertlerdendir ve bu oyun mümkün qeder uzun müddet davam etdirilmelidir. Sevgi oyununun davamı müddetini müeyyen etmek ve yalnız bundan sonra cinsi elaqeye başlamaq üçün obyektiv göstericiler var:

Nebz ve teneffüs süretlenir, üzün ve boyunun derisi qızarır (bezen lekeler şeklinde), qarın ezeleleri yığılır, döş kileleri berkiyir ve s. yaş artdıqca erogen sahelerin yeri ve derecesi, elece de onların mehribançılığa qarşı cavab reaksiyası deyişe biler. Ona göre er-arvad arasındakı intim münasibetde “eks elaqenin” müeyyen olunmasının böyük ehemiyyeti var, heç de vacib deyil ki, bu sözle olsun; dolayı yolla, bedenin müxtelif hereketleri ile qadın erine öz hisslerini, xüsusile xoş gelmeyen hisslerini bildirmelidir.
Erogen zonaların yaşla elaqedar yerdeyişmesi haqqında heç bir qanunauyğunluq müşahide olunmur, yalnız demek olar ki, mehribançılıq hereketlerinin yuxandan aşağı (başdan cinsiyyet üzvlerine doğru) aparılması erotik hissleri keskinleşdirir. Eyni zamanda qeyd etmek lazımdır ki, zengin aile heyatı tecrübesi olan qadınlarda şexsi, ferdi erogen saheler yarana biler.
Kişi bedeninde qadından ferqli olaraq erogen saheler azdır. Bu yalnız dodaqlarda ve xarici cinsiyyet üzvünde, xüsusile onun başcığında olur.

Kişinin seksual qıcıqlanmasında en esas rolu qadın bedenini gözle görmek oynayır. Bezi mütexessisler bele hesab edirler ki, kişide seksual qıcıq yalnız çılpaq qadını görmekle deyil, esasen qadının cinsi elaqeye hazırlıq dövründe özünü neçe aparmasından, onun üzünün ifadesinden, sözlerinden, hereketlerinden asılıdır. Axı bu dopr nahaq yere sevgi oyunu adlandırılmayıb. Bu zaman bütün stereotiplik, şablon kenar edilmeli, münasibetlerde yeni elementler tapılmalıdır. Özü de bu teleb er-arvadın her ikisine süni derecede aiddir.

Güclü temperamentli bezi kişiler ve elece de şerti refleksin meydana çıxması neticesinde qadında şexsi, spesifık erogen zonaları tapa biler.


[1] 2 3 ... 8 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 807