canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Seks heyatınızı canlandıracaq qaynar teklifler

Cinsi heyatınızın rengli keçmesini isteyirsinizse bu 30 teklifi oxuyun …

1.Missioner olun – Bir qadın kiçik manevr ile ferqli toxunuşlarla hem özünün, hem de kişisinin orgazm olmasını temin ede biler. Bunu nece edeceyiniz ise beledir; Cinsi orqanı az ya da çox üfüqi hereketlerle sinenizde sürtebilersiniz. Cinsi birleşme esnasında eylenceli hereketler ede bilersiniz.

2.Sink alın – Deniz mehsulları, balqabaq tumu, yumurta, ispanaq kimi qidalar cinsi gücü artırdığı üçün sink istehlakı çox faydalıdır. Eger qarşı cinse qarşı dözülmez olmaq isteyirsinizse seks hormanlarını güclendirin.

3.Hesab tutmaq - Cütler qarşılıqlı olaraq danışaraq seks elaqelerinin gücünü daha da artıra biler. Bir-birilerinin isteklerini soruşaraq ve danışaraq daha gözel ölçüye getire bilerler. Her elaqe sonrası, zamanı hesablayaraq ve neçe defe etdiklerini söyleyerek daha da motivasiyalı olarlar.

4.Seks sonrası ‘seni sevirem’ – Seks araşdırmaları neticesinde, uzun müddetli elaqe yaşayan cütlerde sözlerle sevgisini ifade etmek çox ehemiyyetli ve elaqe ölçüsünü güclendirdiyi sübut edilmişdi. Cinsi elaqe sonrası qadın ve ya kişi bir-birlerine ‘seni sevirem’ dedikde, cütler seks sonrası bele çox xoşbext olurlar, bağlılıqları artır.

5.Baxışlarınızla seksi ifade edin – Fiziki, romantik ve ruhi ölçüde gözler her iki teref üçün çox ehemiyyetlidir. Sevişerken ve ya seksle meşğul olan zaman baxışların birleşmeyi orgazma daha çox tesir gösterir. Sekse başlamazdan evvel sevgilinizin gözlerine 5 deqiqe tehrikedici bir şekilde baxın ve baxmağa öpüşerek davam edin.
Zövq nöqtelerinin en yaxşı xeberdarlıqları baxışlardır. Ve seksden sonra da gözlerine derin bir şekilde baxmağa davam edin ve partlayıcı orgazmı göreceksiniz.

6.Süretli seksual tecrübe – Belke de çox yoğunsunuz lakin bu sizin sekse vaxt ayıramayacağınız menasını vermir. Sıx iş tempiniz içinde bele seksle meşğul ola bilersiniz. Bunun en yaxşı yolu süretli qaynar seksi sınamaq.

7.Tetbiqi Etibarlı seks – Yoldaşınızla inam


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
MiliyNoNeTvoY [OFF] (23.05.2012 / 02:25)
sex on the beach ! en yaxwi sex men deyim de nedi ! sud vannasi duzeldirsen icine gul lecekleri tokursen i caxir bide wam duzursen patom qizla ele vannada ne lazimdi eliyirsen ama 1defe olmaq werti ile
(ayla) [OFF] (28.02.2011 / 18:35)
en maraqlisi bu idi, hele 7 ve 14 super idi, gulmemek mumkun deyildi !!
twkler
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 791