canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yağları eriden diyeta

Bütün zeifleme rejimlerine qarşı beden sanki immunitet qazandı! "Kilo verdim ancaq onları ancaq geri al/götürmediyim zaman olmadı" deyenler son zamanlarda ekseriyyetde.. Başda mata yarpağı ve ketan toxumu olmaq üzre cemi 10 elden düşmüşün üyüdülmüş forması, her fürsetde geri gelen kilolara çare oldu.

Yüzde 100 tebii bir yağ hell edici möhkemletme olan bu bitkiler, eyni zamanda iştah kesici ve tox tutur. En ehemiyyetli xüsusiyyeti hereketsizlik ve heddinden artıq qida istehlakı neticesi bedende ibaret olan/yaranan yağ anbarlarını yandırması.. Mezmununda qetilikle kimyevi her hansı bir bileşim tapılmır. Tox mühafizekar ve yeme verdişini teşkil ede bilen bu bitkilerin bedende anbarlanmış yağları parçalayaraq yandırılmasını temin etmesi kilo vermek isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Zeifleden şefalı bitkiler sahesinde mütexessisliyiyle tanınan Tebii Mehsul Mütexessisi Vulkan Qurd bu mövsüm yağları hell eden bitkilere böyük bir teleb olduğunu ifade etdi. İnsanların artıq bu mövzuda şüurlu davranması lazım olduğunu vurğulayan Qurd, bitkilerin yağ eriden sirrini izah etdi.

Mütexessise göre, iller terefinden diyet edib faydasını göre bilmeyenler, zeifleme hebi istifade etmek istemeyenler, "kilo verdim ancaq onları ancaq geri al/götürmediyim zaman" deyenlere çare olan bir üsul bu. Çox bir çox adam istediyi formada ola bilmemekden şikayetçi. Çox heddinden artıq kilolu olanlar yağları eride bilmemekden, zeiflemiş olanlar da regional olaraq araşdırmadıqlarından şikayetlenirler.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sağlamlıq ve Maskalar
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 471