canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Eşq Qapını döydüyünde

Hemişe darıxdığım gözlediyim eşqin bele birden qapımı döyeceyini icaze almadan üreyimde bir künce yerleşeceyini heç düşünmememişdim. Göz göze geldiyimiz anda. Başımdan aşağıya buzlu su tökülmüş kimi hiss etdim.

Baxışları içimi titretdi bilmediyim tanımadığım bir dünyanın qapıları açıldı önümde... Kimde ne idi hansı sinifde şagird idi daha evvel onu görmemişdim. Bütün gün bu suallarla boğuşdum. Gerçeyi öyrenmem heç çetin olmadı tebii ki! Sifetime yumruq kimi çarpan gerçeyi...

O mektebimizde yeni vezife yerine yetirmeye başlamış bir müellim idi çox genc olduğu üçün şagirdlerden ayırd etmek mümkün deyildi. Bele şeyler tek filmler de olar sanardım. Halbuki men islaq aşiq olmuşdum. Gözleri başımı çevirecek qeder gözel olan yalnız adını ve müellim olduğunu bildiyim biri qısacıq bir zamanda heyatımı deyişdirmişdi.

Ona aşiq olmam menim günahım idimi? İnsan hesab kitab ederek aşiq olmazdı ki? Yaxşı etiraf etmeliyem men çox normal biri deyilem. Başqalarına göre ferqli yanlaram çox. xüsusile de eşq söz mövzusudursa heç bir zaman sıravi biri olmadım amma bu defe tamamile qeder idi. Sonunda ona söylemeye qerar verdim. Madem aşiq olacaq qeder cesaretliydim söyleyecek qeder de cesaretli olmalıydım.

Söyledim. Qarışıqlığımı ifade edecek sözleri bu an men tapa bilmirem. Düşün bir defe çat qapı bir şagird gelir ve �' men sizi gördüyüm ilk andan beri sevirem'' deyir. Ne hiss edersiniz bile bilmerem ancaq o mene qarşı çox yetkin anlayışlı davrandı. Etdiyim uşaqlıqlarla heyatını cehenneme çevirdiyim halda sevgiyle yaxınlaşdı.. incitmemek üçün çox meşğul ol verdiyini indi anlayıram halbuki o zamanlar çox incitmişdim. Bir gün mene haqq vereceksen demişdi beli onu anlayıram ve haqq verirem. En doğrusunu etdi. Zaman belke deli eşqimi bitirdi. Amma ona olan hörmetim ve sevgim sonsuza qeder sürecek.


Şerhler:
B_lady [OFF] (28.02.2011 / 23:09)
Menimde qapimi doymusdu ama men dedim evde hec kes yoxdu
xexexexexe
Katy [OFF] (28.02.2011 / 20:26)
Menim qaimi doyse doyse isiq pulu yigan yada dilenci doyer..Hec lazimda deyil,doymesin ewq qapimi.Uzaq uzaq.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7347 / 786