canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yeni ayda başınıza ne gelecek?

Qoç
Bu ay ailenize ve evinize daha çox vaxt serf etmelisiniz. Mehz doğmalarınız etrafında siz harmoniya tapacaqsınız. Karyerada irelileye bilmeyeceksiniz, amma öz vezife borcunuzu layiqince yerine yetirseniz, müdiriyyetin reğbetini qazanacaqsınız.

Buğa
Ayın evvelinde sizi avantüraya qatmağa çalışacaqlar. Risk etmek yaxşıdır, amma etdiklerinizden peşmançılıq çekmemek üçün işin detallarını yaxşıca götür-qoy edin. İşde ayağınızın altını qazmağa çalışacaqlar, odur ki, şexsi heyatınız ve işgüzar sirleriniz barede heç ne danışmayın.

Ekizler
Bu ay tenbelliyinizle mübarize aparmalısınız. Uzun qışdan sonra çox yorulmusunuz ve yaz ahengine uyğunlaşmağa erinirsiniz. Gümrahlaşmağa temiz havada gezinti, tam yuxu ve vitaminler kömek edecek. Yeni münasibetler qurmağa telesmeyin, köhne münasibetleriniz daha etibarlıdır.

Xerçeng
Arzularınız asanlıqla reallaşacaq, eger neye göre bunların lazım olduğunu bilirsinizse. Meqsedyönlülük ve ayıqlıq istenilen işinizde uğurunuzun açarı olacaq. Qadın kolleqalarınızı 8 Mart münasibetile tebrik edin, bununla onların reğbetini qazanacaqsınız.

Şir
Martda keçmiş günahlarınızın yükünü çiyninizden atacaq ve heyatınıza yeni gözle baxacaqsınız. İşde praktik anlamda sade olanları seçin, sade problemlere mürekkeb hell yolu axtarmayın. Partnyorunuzla münasibetinizi yaxşılaşdırmaq üçün birlikde çox vaxt keçirin – gezin, kinoya gedin ve s.

Qız
Bu ay işde ve evde baş komandanlıq vezifesini üstünüze götürmelisiniz. Sizin iştirakınız olmadan istenilen iş uğursuzluqla neticelenecek. İşgüzar meselelerin hellinde siz hamını razı salacaq, variantlar teklif edeceksiniz. Sevgilinize qarşı daha diqqetli olun.

Terezi
Martda ev ve iş arasında bölüneceksiniz, eyni zamanda seçimli meşğuliyyetinize de vaxt ayırmaq isteyeceksiniz. Evezinde darıxmağa macal tapmayacaqsınız. Ayın sonuna çox yorulmamaq üçün işden bir neçe günlüyüne icaze isteyin.

Eqreb
Eger heddinden artıq sebirsiz olsanız, özünüze problem yarada bilersiniz. İstenilen situasiyada


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7233 / 1260