canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
(18+) → Boyundan öpmek

“The Art of Kissing” (Öpüşme Seneti) adlı kitabın yazıçısı William Crane, bütün dünyada 100,000 insandan çox insanı deyişik öpüşme texnikaları ve seçimleri haqqında sorğuladı. Ekser qadın öpüşme esnasında, partniyorundan boyunlarını öpmesini istediklerini ifade ederken, kişilerin yalnız 10%-i boyun öpmeyi düşünür.

«Bir çox kişi qadınların boyundan öpülmesinden xoşlandığına inanmır, çünki onlar üçün bu heç bir hiss ifade etdirmir». Eyni zamanda Crane, daha çox önsevişme istenilirse, qulaqların da hedef alınmasını tövsiye edir.


Dodaqları öpmek

Sevdiyiniz adamın dodaqlarına qonduğunuz kiçik bir öpüş bezi zamanlar dünyalara evez ola biler. Hele fransız öpüşü sizi unudulmaz edecek.

Elleri öpmek

Eller bedenin en hessas yerlerindendir. Sevgilinizin ellerine edeceyiniz bir masaj onun bütün stressini götürecek ve rahatlamasına kömekçi olacaq. Sevgilinizin barmaqlarını dodaqlarınız üzerinde gezdirerek onu sekse tehrik bele ede bilersiniz. Onun barmaqlarını öz bedeninizde gezdirerek hem öz duyğularınızı hem de onun erotik duyğularını herekete keçire bilersiniz.

Boyunu öpmek

Sevgilinizin boynunu öpmeyi, hetta yumşaqca dişlemeyi heç sınadınızmı? Sınamadınızsa derhal bir vampir hereketi edin ve sevgilinizin boynuna doğru yönelin, baxın neler olur!

Saç dibleri

Sevgilinizin saçlarını yumşaq toxunuşlarla peyserinden yuxarıya doğru yüngülce oxşamağa esla laqeyd yanaşmayın!

Qulaqları öpmek

Qulaqları yalnız eşitmeye fayda sanırsınızsa yanılırsınız! Qulaqlara bir öpüş sevgilinize unudulmaz bir neçe saniye yaşadacaq.

Qarın

Qarın ve cinsi orqan arasında qalan bölge olduqca hessasdır. Bu bölgeye yumşaq el massajları etseniz sevgiliniz üzerinize hücum etmemek üçün özünü çetin tutacaq. Krem istifade etseniz el hereketlerinizi daha da yumşalda bilersiniz. Masajdan sonra göbek deliyine de kiçik bir öpüş qondurmağı unutmayın!


Şerhler:
Get_da_eh [OFF] (31.03.2011 / 00:01)
o qederde maraqli deyil axiiiiii
DIEQO_ [OFF] (24.03.2011 / 17:41)
mence bunlari burda yazmaqin yeri yoxdur bunlari her bir insan hiss edir bilir ve bawa duwur....
Black__Nick [OFF] (17.03.2011 / 13:00)
Hamini bawa düwdüm ama INSALLAH nikli istifadeçi seni bawa düwmedim..
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 521