canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bürclere göre zekanız

Qoç

Süretli düşüner. Yeni düşüncelere açıqdır. Sözlerini esirgemeden danışa biler. Tehlükeli veziyyetleri sezerek derhal reaksiya vere biler. Bir siyaseti inandırıcı şekilde ortaya qoya biler. Süret teleb eden işlerde müveffeqiyyetlidir. Sebir ve heddinden artıq diqqet teleb eden işler ona göre deyil.

Buğa

Yavaş amma hezm ederek öyrener. Öyrendiklerini bir daha unutmaz. Praktik düşüncelere malikdir. Xerc (Maliyyet) şüuru vardır. Vedeli işlerde son derece müveffeqiyyetlidir. Yeniliklere çox açıq deyil.

Ekizlerde

Son derece celd. Öyrenmeye açıqdır. Çox süretli danışa biler ve hereket ede biler. Yeni şeylere adaptasiya olmaqda ustadır. Düz danışma xarici dil ve teqlid qabiliyyeti de vardır. Narahat da ola biler.

Xerçeng

Duyğu yüklü asan tesirlenen bir zehini vardır. Keçmişde yaşananlar onu davamlı meşğul ede biler. Yaddaşı güclüdür. Qabiliyyetli bir ehvalat izah edicisi ola biler.psixoloji meslehetçilik ona uyğun ola biler. Böyük riskler sevmez.

Şir

Böyük proyektleri sever ve özünden emin bir şekilde danışar. Düşünceleri ile maraq oyandırmağı sever. Müeyyen sabit fikirleri vardır. İdareçilik (teşkilatçilig) sahede müveffeqiyyetli ola biler. İstiqanlı fikirleri vardır. Düşünceleri ile canlandırıcı ve ilham vericidir. Ümumiyyetle optimist dir. Ancaq heddinden artıq veziyyetlerde çox buyurgan ve qürurlu hereket ede biler.

Qız

Son derece diqqetlidir ve tükü kimi düşüne biler. Yaxşı bir teşkilatçıdır. Deqiq qeti bir terzi vardır.düşünme qabiliyyeti çox inkişaf etmişdir. Çox kategorik düşündüyü üçün ümumisi görmekde çetinlik ceke biler. Hetta menfi veziyyetlerde çox tenqidi ve davamlı şikayet eden bir reftar da sergileye biler.

Terezide

Uyğunlaşma getiren barışçıl düşüncelere malikdir. Estetik baxımdan inkişaf etmiş bir zehini vardır. Hadiseleri terefsiz olaraq dartmağa çalışar ve ses-küyden telesikden xoşlanmaz. Qerar alması uzun sürer. Yoldaş canlısı ictimai mövzularda müveffeqiyyetli ve etdiyi işe zeriflik ve senet qatan


[1] 2 >>

Şerhler:
_____SU_____ [OFF] (19.03.2012 / 18:13)
ekizler haqda yazilandan teqlid ustasi olmaq sehvdi.qalan hamisi duzdu.mentiqim MASALLAH olsun gucludu.xususile de texniki fenleri tez qavrayiram
Yuxum [OFF] (23.04.2011 / 22:07)
Ekizler narahat olurlar ve ele görünürler.düzdü
select [OFF] (23.04.2011 / 15:48)
Ekizler haqda cox duzgun yazilib.twk edirem.
»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 937