canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Daşların ehemiyyeti

Lel: Tehlükeyi xeber veren daş olarak bilinir. Bilinmeyene gözlerinizi açar ve qeybden melumat almayı destekler. Fiziki olaraq da cinsi orqanların sağalmasıına kömek olur, qan dövranını süretlendirir.

Ametist: Strese, migrene, işdahsızlıq, göz ağrısı, ağciyer narahatlığına yaxşı tesir edir. Böyrekde olan daşların temizlenmesinde istifade olunur. Mesbet enerji yüklü bir kristaldır. Onu gezdiren adama da bu yükü verir. Beyin gücünü yükseldir. Qan temizleyicidir. Alkoqolizme qarşı tesirlidir ve üreyi quruyar.

Akuamarin: Beden ve zehin elaqelerini qüvvetlendirir. Diqqetcilliyi artırar. Aile seadetini güclendiren daş sayılar. Denizçilerin uğur ve nezer daşıdır. , tarazlıq ve aheng simvoludur. Teneffüs problemlerine qarşı tesirlidir. Yaddaşı güclendirer. Strese qarşı qoruyucudur.

Almas: Qedim zamanlardan günümüze qeder daşların en deyerlisi sayılan almasın, qadınla kişi arasındakı mehebbeti güçlendirdiyine inanıldığından nişan üzüklerinde istifade edilir. Saflıq, sevgi ve xoşbextlik getirdiyi deyilen almas, cesaretin ve eşqin simvoludur.
Almas, sizi menevi ve exlaqi inanclara göre yaşamanız üçün üreklendirer, özünüze ve başqalarına qarşı dürüst olmaya devet eder.

Zümrüd: Yaşıl rengde olduğundan bereket, doğruluq ve yağış simvolu olaraq biliner. Xeyal gücünü inkişaf etdirdiyine, yaddaşı güclendirdiyine inanılar. Qadında ve kişide mehsuldarlığı artırar. Göz ağrıları, iltihab ve zedesini aradan qaldırar.

İnci: İnci size güc, dinclik ve çalışqanlıq ezmi verer. Romantik qorunma meqsediyle de istifade ediler.

Yaqut: Bedbextlik, qiymetsizlik, döyüş, düşmen, hücum, vaxtsız ölümler ve ağıl xesteliklerine qarşı qoruyucu xüsusiyyeti olduğuna inanılar. Yaqut, Hindistanda daşların şahı olaraq xatırlanar. Saflaşmağa ve deyişmeye aparan heyati ve isti yaradıcı enerji verer.

Safir: Göy yaqut deye bilinen safir, Latınca mavi menasını veren sapphirus sözünden gelir. Mavi, benövşeyi, sarı, yaşıl, benövşeyi ve qara renglerde ya da şeffaf ola biler. Tarix boyunca


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7347 / 945