canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Nece yaxşı öpüşmek mümkündür?

Her kes sevgi münasibetinin en mühüm hisselerinden birinin de mehz öpüş olduğunu bilir. Amma inanın öpüşmek haqqında bir çox şeyleri de bilmirsiniz.

-Nefesine ve temizliyine diqqet göster!
Unutma ki, sen hiss etmesense de ter qoxun ve ya başqa xoş olmayan beden qoxuları başqalarının diqqetini daha çox çekir.
-Sancaq kimi batmış bir şekilde dayanma!
Öpüşmek çox ehemiyyetli bir fiziki temasdır. Dodaqlarımız, bedenimizde en çox sinir hüceyresi olan yerlerden biridir. Bu qeder hessas bir orqanınızın bu derece bir tesire meruzken heç terpenmemeyin heç bir şey hiss etmediyin menasını verer.
-Utanma!
Utanmaq müveffeqiyyetsizliyi çağırır... Dişlerin, dodaqların, dilin yaşadığın o anı paylaşsın. Partnerini narahat etmeden öpüşme hereketine tam inteqre ol.
-Xeyal qurma!
Biriyle ilk defe öpüşme ehtimalın varsa, xeyal qurma. Xeyal qurmaq xeyal qırıqlığına ve stresse devetdir. İstediyin reallaşdığı zaman o anın kefini çıxarmağa bax. Unutma ancaq bir dene ilk öpüş vardır, ona heddinden artıq mena yükleyerek pis bir tecrübe ile başlamaq heç kim istemez.
-Eziz xanımlar çox dodaq parladadıcısı vurmayın!
Qızlar, beli belke makiyajınız, xüsusile de parladıcınızla çox daha xoş göründüyünüzü düşünürsünüz amma, kişiler ümumiyyetle onlara yapışqan tesir bağışlayan bu maddeyle temas etmek istemirler. Üstelik öpüşdükden sonra ortalıqda pomadalanmış dodaqlarla gezmek de onlar üçün çox uyğun deyil.


Şerhler:
No_Girl_No_LovE [OFF] (10.03.2011 / 17:20)
deyesen sen bele weylerde tarix yazmisan,her inceliklerini bildiyine gore
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7223 / 583