canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sepgili, solğun ve teravetini itiren yağlı deri üç

1-Balqabaq maskası – Balqabaq derini yaxşı yumşaldır, teravetlendirir, ve eyni zamanda qidalandırır. Temiz yuyulmuş üz derisine balqabağın etli hisselerini 20-30 deqiqelik oymaq lazımdır. Maskanı serin su ile yuyun.

2- Qreyfurtlu maska – Orta ölçülü qreypfrutu qabıqdan ve perdeciklerden temizlemek, ezmek ve 1 fincan qatıq qatmaq alınmış qarışığı 1 saatlıq soyuducuda saxlamaq sonra bunu üzün derisine ve boynuna çekmek 30 deqiqe saxlamaq lazımdır. Maskanı ilıq su ile yumaq lazımdır.

3-Pomidor maskası – Torpaq renginde, mesameli yağlı deriye pomidor maskası müalicevi tesir gösterir. 1-2 dene pomidoru halqa şeklinde doğrayıb üzün, boyunun derisine düzüb, tenzifle örtmek 20 deqiqeden sonra üzü evvel ilıq, sonra ise soyuq su ile yumaq lazımdır.

4-Çiy kartof maskası - Süzgecden keçirilmiş çiy kartof maskası esasen quru ve qabıq veren derini yumşaldır, nemlendirir ve hamarlandırır.

5- Manna deneleri ile üzün temizlenmesi - Çenede,burnun kenarlarında ve alında olan qara nöqteleri aradan qaldırmaq üçün tez-tez seher ve axşam bu hisseleri isladılmış manna denecikleri ile silmek lazımdır.

6- Banan maskası – derinizi sevindirin … – Axşamlar evde olarken 1dene banan yeyin, 1 kiçik hissecik saxlayın ki, üzünüze maska edesiniz. Bu cür maska derinizi sevindirecek ve ona “banan inceliyi” bexş edecek. Kiçik banan hisseciyini üzünüze çekin ve ya onunla derinizi massaj edin. Banan derinizi qidalandıracaq ve temizleyecek.15-20 deq sonra üzünüzü evvelce ilıq, sonra ise serin su ile yuyun.Üzünüzü quruladıqdan sonra qidalandırıcı krem çekin.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sağlamlıq ve Maskalar
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 937