canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Celladlar haqqinda 10 fakt

1. Adeten celladlarin uzu bagli wekilde gosterilmesi sadece uydurmadir. Eslinde celladlar hec bir zaman uzlerini gizletmirler. Yalnız orta esrlerde hakimiyyet devrilen zaman olum tetbiq edilen Krallarin edami zamani celladlar uzlerini orturlermiw .
2. Celladlar aile qura bilmezdiler.
3. Celladlar oldureceyi insanin eyninde olan paltarlari menimsemek huququna malik idiler.
4. Celladlar bazardan istedikleri erzaq ve terevezleri pulsuz almaq huququna malik idiler. Bezen insanlar onlarin ellerinden pul goturmekden bele imtina edirdiler.
5. Celladlar Ekzorsizim (weytanin bedenden qovulmasi) ile de mewgul olurdular. Cunki qeddar ruhu bedenden cixarmaq ucun daxil oldugu bedene xesaretler yetirmek gerekdir.
6. Kilsede celladlar qapinin arxasinda durmali idiler. Kilseye daxil olmaq onlara yasaq idi.
7. 1264-cu ilde Fransa chari Muqeddes Lyudovikin hakimiyyeti dovrunde celladlar qadinlar idi .
8. Eger cellad oz iwini terk etmek qerarina gelerdise, yerinde iwleyecek celladi butun xehere teqdim etmeli idi. 9. Celladlar hemin dovrde aktyor ve fahiweler ile eyni tebeqde sayilirdi.
10. Cellad edam etmekle yanawi, edam etdiyi insanin orqanlarini, bedeninin hisselerini satmaqla da mewgul idi. Cadugerler ise edam olunan insanin dirnaq, diw ve asildigi kendirin bir hissesini onlardan alaraq magiya ve cadunun hazirlanmasinda istifade edirdiler


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7220 / 793