canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Lezbiyan Elaqeler ve Homoseksual Qadınlar

Bir başqa qadınla cinsi elaqede olan ve xeberdar edilen qadına lezbiyan deyilir. Lezbiyan sözü Lesbos (Midilli) adasında yaşamış Sappho adlı, qadınlar arası eşqe dair şeirler yazan bir şairin xatiresinden gelir. Cemiyyetler kişi homoseksuallığına nisbetle qadın homoseksuallığını bir az daha xoşgörüş ile qarşılayarlar. Sanki görmezliyle, bunu bilmezliye gelinir. Homoseksuallığa qarşı ön mühakimeli olanlar da daxil olmaq üzre indiki vaxtda ümumiyyetle lezbiyan elaqelerden kişiler arası homoseksual elaqelerde olduğu kimi narahat olunmaz. Bir çox erotik filmde kişi homoseksual elaqeler nadiren rast gelindiyi halda lezbiyan elaqeli sehnelere tez-tez rast gele bilersiniz. Bu cür sehneleri de insanlar ümumiyyetle rahat rahat izlerler.

Qadınlar arası homoseksual elaqeye qarşı bu xoşgörüş tebessüm haradan qaynaqlanmaqdadır?
Feodal cemiyyetlerden bu yana ailede ve cemiyyetde kişi suverenliyi söz esasdır. Kişiler qadınları malları kimi gördükleri üçün onların başqa bir kişile elaqeye (zina) girmesine qarşı soyun tükeneceyi, mirasın dağılacağı qayğısıyla sıx reaksiyalar göstermişler. Bu sebeble kişinin soyunu, mi rasını tesir etmeyecek olan lezbiyen elaqeye çoxca reaksiya verme gereyini hiss etmemişler. Hetta bu mövzu qanunlarımızda da vardır. Arvadını başqa bir kişile sevişerken tutan er zina sebebiyle boşana bilerken, lezbiyan elaqe esnasında tutsa bu veziyyet zina sayılmır. Qanunlarımıza göre zina olması üçün qadın cinsi orqanına kişi cinsi orqanının girmesi şert olur. Bu quru yumoru bir letife ile nöqtelemek isteyirem.

Qaradenizli temel NewYorka getmişdi. Girdiyi barda gözel bir qadınla yoldaşlığa başlamışdı. Müxtelif mövzulardan danışaraq uzun müddet söhbet etmişler. Gece Temel qadına ondan çox xoşlandığını, çox beyendiyini ve sevişmek istediyini söylemiş. Qadın da, Temelden çox xoşlandığını ancaq Temelle sevişmesinin mümkün ola bilmeyeceyini söylemiş. Temel İsrar ile bunun sebebini soruşmuş. Qadın bunun üzerine, “seninle sevişe bilmem çünki men lezbiyanam” demiş.


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Azerbaycan22 [OFF] (15.08.2023 / 14:07)
men ded istirem
Mika@ [OFF] (12.05.2022 / 10:42)
Qadinla tanis olmag isdiyirem
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 714