canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sebr ele

Belke, siz de bilirsiniz, 11 sentyabr faciesinden xilas olanlardan biri de bir şirketin sahibi idi. Çünki oğlunu uşaq bağçasına qoymuşdu ve o gün onu ötürmeye getmişdi ve işe gecikmişdi. Hetta özünün dediyine göre buna qezeblemişdi de..Başqa biri de xilas oldu, çünki yemek almaq növbesi onda idi. Başqa biri de gecikmişdi, çünki zengli saatı vaxtında çalmamışdı ve o yuxudan vaxtında qalxıb işe vaxtında yollana bilmemişdi.. Biri tıxacda qalmışdı, çünki yolda avtomobil qezası olmuşdu. Biri üstüne yemek tökmüşdü ve paltarını deyişmek mecburiyyetinde qalmışdı ona göre işe vaxtında gec çatmışdı. Birinin o seher avtomobili işe düşmemişdi. Biri qonaq qarşılamaq üçün hava limanına getmişdi. Birinin mektebe getmek istemeyen tenbel bir uşağı var idi, uşağını mektebe getmeyin vacib olması haqqında bilgilendirirdi. Biri lifte çata bilmemişdi. Birinin yeni aldığı ayaqqabılar ayağını vurmuşdu ve derman almaq üçün apteke getmişdi... Ve bu gün onlar bu ve ya başqa bir sebeble hele de sağdırlar...
Ele ise gelen defe avtomobilinizin açarlarını tapa bilmeseniz, hara ise gecikseniz, neyese vaxtında çata bilmeseniz ( hetta bu dünyalar qeder sevdiyiniz insanla görüş olsa bele, hetta bu illerdir hesret çekdiyiniz hansısa ezizinizin görüşüne getmeniz olsa bele) özünüzden çıxmayın.
Her defe işıqforda dayanmaq mecburiyyetinde qalsanız, hövselenizi basın. Heç gözlemediyiniz halda yağışa düşseniz, eseblerinize sahib olun. Ve Allahın sizin o deqiqe orada olmağınızı istediyini düşünün.







Çünki O sizi görür. Ve başınıza geleceklerden de xeberdardır…Onun izni olmadan biryarpaq bele ağacdan qopub düşe bilmez…Demeli gecikmenize sebeb olan problem aradan qalxmirsa unutmayın ki, Allah onun aradan qalxmasına icaze vermir ve bud a sadece bendesinin xeyri üçündür. Sadece sebr edin ve şükr edin. Unutmayın ki, Quranda bele bir cümle var “Bezen xoşladığınız bir şey sizing üçün zererli, bezen xoşlamadığınız bir şey sizing üçün xeyirli ola biler. Onu siz bilmezsiniz Allah biler”


Şerhler:
LoVe_and_HaTe [OFF] (07.04.2011 / 14:44)
superdi!!!!
DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 23:13)
twk
DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 23:12)
maraglidi
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7344 / 1098