canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
10 sui qesd nezeriyyesi

1. QİÇS virusu, 1974-cü ilde genetik mühendisler terefinden yaradıldı. Afrikada müveffeqiyyetli bir tecrübede yaradıldığına inanılan QİÇS-in CIA ve KGB terefinden dünyanın ehalisini azaltmaq üçün bele bir yol seçdiyi bildirilir.



2. Müselman dünyasında meşhur bir nezeriyye olaraq gösterilen Tsunaminin Hindliler terefinden nüve tecrübesiyle yaradıldığı, Asiyanın Müselman ehalisinin yox etmek meqsedile de qurulduğu çoxları terefinden qebul edilen bir inanışdır.

3. 1977-ci ilde Elvis Presleyin ölümünden sonra bir çox perestişkarı onun ölümünün uydurma bir xeberden ibaret olduğuna inanır. Presleyin perestişkarları, onun esl ölümünün 1990-cı illerin ortasında olduğu inancını daşıyır.



4. Şübhesiz Şahzade Diana-nın ölümü de, sui-qesd nezeriyyelerinin esaslarındandır. Lady Diana-nın Dodi El Fayetle elaqesinin İngilteredeki ailesine tehdid meydana getirdiyi fikrine inanan sevenleri onun İngilis gizli xidmeti MI6 terefinden öldürüldüyüne inanır.

5.Vaxtile qebul edilmiş fikre göre Paul McCartneyin 1966-cı ilde bir yol qezasında öldüyü bildirilir. İddialara göre, Beatlesin bu ölümü eslinde gizlendi ve yerine bir başqası istifade edildi.



6. Bezi iqlim alimleri, qlobal istileşmenin sui-qesd olduğuna ve yüksek vergiler getire bilmek üçün yaradılmış fikir olduğuna inanır.



7. Sui-qesd nezeriyyeçileri dünyanı böyük bir müharibeye aparan Pearl Harbour basqınının ABŞ Başçısı Ruzvelt terefinden daha evvelden bilinmesine baxmayaraq gizlenildiyi düşünülür. ABŞ-ın döyüşe girmesine qarşı olan Avropalıların, ABŞ-a ehtiyac duyması üçün de hücumun bilinmesine baxmayaraq tedbir alınmadığına inanılır.

8. Dan Brown-un Da Vinçi Şifresi eserinden sonra ortaya yaranan bir fikre göre, İsa Mary Magdalena ile evlendi ve bir uşaq sahibi oldu. Fransaya köçen İsanın Sion monastırında yaşadığına inanılır.

9. 2001-ci il 11 Sentyabr-da bütün dünyada tarazlıqları pozan Ekiz Qülleler hadisesinin ABŞ-ın mesuliyyeti olduğuna inananların sayı olduqca çoxdur. ABŞ hökumetinin


[1] 2 >>

Şerhler:
DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 23:15)
twk
DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 23:15)
maraglidi
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7344 / 1119