canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
VARLI VE KASIB

Kasıblar pulu yaşamaq üçün bir amil, lakin varlılar pulu keyf üçün qiymetlendirirler. Buna baxışlar ayrı ayrıdır, varlılar pula özünütesdiqleme kimi, kasıblar ise sağ qalmaq kimi baxıllar. Kasıb insanlar öz emeyi ile pul qazanan insanlara böyük deyer verirler, çünki hemin insanlar öz yaxınlarını her şey ile temin etmek üçün çalışırlar. Kasıblar hemçinin halal işe ve halal pula önem verirler. Varlılar ise puldan özünütesdiqetme ile yanaşı diger insanlar üzerinde hakim olmağ kimi istifade edirler. Bu ne derecede doğrudur?



Kasıbsan deye sözün keçmemelidi ? Kasıbsan deye övlandın, atan, anan xestexanada ölmelidir?? Kasıbsan deyen tehsil ala bilmezsen ? Bu sualların cavabı mence çox asandı. İndiki zemanede her şey bele puldu. Tekce Allah terefinden verilen ve alınma zamanı çatmış ömrü pulla almaq mümkün deyil!
Kasıblar varlıların eziyyet çekmeden çoxlu pula sahib olması ile barışa bilmirler. Kasıblarda varlılar kimi her cür rahatlığa can atırlar. Amma nedense bu onlarda alınmır. Bütün imkanlıları deye bilmerem, lakin ele imkanlı şexsler varki, rüşvetle, haramla gelib bu hala çıxırlar. Var- dövlet onların gözünü ele qaraldır ki, hetta günah etmekden de bele qorxmurlar.





Siz nece?? Varlısınız yoxsa kasıb???
Gelin onuda unutmayaq ki, ister varlı olaq istersede kasıb gelin hamımız insan olaq..Meneviyyatımızı, namusumuzu heçbir pula çirke satmayaq..Çünki heçbir pul var dövlet onları yeniden geri qaytara bilmez..


Şerhler:
sevgiaxtaran [OFF] (09.11.2014 / 23:44)
Cox gozel bir movzuya toxunmusunuz.
Prikolash [OFF] (07.01.2012 / 22:53)
Bu movzunun yeri var.
OrxaNZS [OFF] (11.04.2011 / 15:34)
Gozel movzudu tamami ile raziyam
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1127