canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
DUNYANIN EN VARLI OLULERI

Forbes” jurnalı öten ilin en varlı merhum tanınmışlarının reytinqini açıqlayıb. Jurnalın versiyasına göre, reytinqe öten il beyin xerçenginden dünyasını deyişen fransalı modelyer ve dizayner İv Sen-Loran başçılıq edir. O, ilde 350 milyon dollar qazanıb. Fransalı modelyerin emlakının böyük hissesi bu ilin fevralında “Kristis” vuksionunda satılıb. (ans)
Öten esrin ortalarının yaradıcı dueti, bir çox meşhur müziklların musiqi müellifleri-bestekar Riçard Rocers ve şair Oskar Hammerstayn 235 milyon dollarlıq gelirle siyahının ikinci pillesindedir.
Dünyanın en varlı merhumlarının siyahısında ilk üçlüyü bu ilin iyununda 51 yaşında dünyasını deyişen “pop musiqisinin kralı” Maykl Cekson qapayır. Ölümünden öten bir neçe ay erzinde onun adı 90 milyon dollar “qazanıb”.
Bir neçe il reytinq cedveline başçılıq etmiş “rok-n-roll kralı” Elvis Presli ise bu defe dördüncü yerdedir. Onun geliri 55 milyon dollar kimi gösterilir. Yazıçı Ronal Ruel Tolkien ise 50 milyon dollarlıq qazancla “Forbes”in siyahısının beşinci pillesindedir.
İlk onluğa ressam Çarlz Şults, müsiqiçi Con Lennon, alim Albert Eynştyen, yazıçı-fantas Mayl Krayton, yazıçı ve karikaturaçı Teodor Heyzel de daxidir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1125