canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
QadinLar barede :)

Qadin hec vaxt kurekden tutub futbolkani cixartmir.
Qadinlar boyun ardini qasimirlar. Birincisi, onlar oz casqinligini gostermeyi sevmirler, ikincisi bu sac duzumunu korlayir.
Esneyerek qadin agzini ovcuynan baglayir, kisiler ise yumruguyla.
Hamamdan sonra her bir qadin ister uzunsac isterse de qisa sac, hemise basinda desmaldan calmaya benzer bir sey edir. Bu serq ritualin yaranmasinin sebebleri namelumdur.
Neyise atmaq ucun qadinlar elini boyrune yox, arxaya aparir. Mehz buna gore qadinlari tanklari partlatmaga gondermirler.
El ile salamlasanda qadin hec vaxt onu sixmir.
Qadinlar horumceylerden, sicanlardan ve tarakanlardan qorxur.
Cagiris sedasina qadinlar adeten yalniz boyunlarini donderir. Kisiler hem boyunlarini, hem bedenlerinin govdesini donderir. Cunki kisilerin boyun feqereleri qadinlara nisbeten daha az elastikdir.
Qadinlarin ekseriyyeti dusunur ki, sabunla uzunu yumaq ziyandi.
Kisiye onun ellerini gostermeyi xahis edende hemise aciq ovuclarini uzadir. Qadinlar ellerini ovuclari asagiya dogru vezyetde uzadirlar. Bunu cox guman ki ellerinin noqsansiz, mukemmel manikurlarini ve brilliant qaslarinin olculerini numayis etdirmek ucun edirler.
Qadinlar, onlarin elleri bos olanda xoslamirlar. Ona gore de mutleq ozunle canta gotururler. Canta olmayanda bele, elcekler, yelpik iwe yaraya biler.
Qadinlar qulaqlarini barmaqlariyla baglayir, kisiler ise ovuclariyla.
Dabanlarina nezer yetirmek ucun qadinlar kurek nahiyeleri terefe conmeyi ustunluk verirler. Kisiler ise sadece olaraq ayagin alt pencesini qaldiraraq dabanlarini cevirirler..
Geyinende qadinlar evvel koyneyi geyinecekler, sonra salvari. Kisiler ise tam tersine.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1125