canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Satanistin günlüyü

Antaliyada satanist emeliyyatında nezarete alındıqdan sonra serbest buraxılan barmen Faiq Serhed Çetin, satanizmle elaqedar gerçekleri izah etdi. 4 il boyunca satanizmle maraqlandığını ifade eden genc, "Satanizmin axmaqlıqlardan başqa bir şey olmadığını anlamaqda gecikdim" dedi. İşde barmen Faiqden tükler ürperden etiraflar:

"Delere ile 3 ildir tanış oluruq. Vulkan ile çalışdığım bara gederdiler. Kimseye zerer vere bilmeyecek qeder yaxşı ürekli bir insandır. Can Özdölle tanış olana qeder de çalışqan ve yaxşı niyyetli biriydi. Sonradan Vulkan, Delereni chatda Can Özdöl ile tanış etdi. Can, onu davamlı tesir etmeye çalışırdı. Delereye diqqetli olmasını, satanistlerden uzaq dayanması lazım olduğunu söyledim. Menim buna göre çox şey itirdiyimi de izah etdim. Marmara Universiteti Gözel Senetler Fakültesindeki tehsilimi bele satanizm üzünden yarıda buraxdığımı söyledim. Amma Can, Delereni tesir etmişdi bir defe. Daha sıx görüşmeye başladılar. Artıq Delerenin xilas olması çox çetin idi.' dedi.


Ve onun Gündeliyi:

18 Mart 2000
Menden evveli ve menden sonrası var amma kimseye 'Meni yaratdı' deye tapınmaq mecburiyyetinde deyilem...

7 Aprel 2000
Yene baş qaldırma isteyi başımdakı divarlara çarpır...

15 Aprel 2000
Dünen gece nehayet gözlerimi bağlayıb yuxuya getdiyimde ecaib bir yuxu gördüm. Tüpürcekli bi pişik vardı. Qulaqlarını tikmiş, tüpürceklerinin qırmızı parıltıları gözüne vurmuş, meqsedinin şüurunda, dişlerini böyük açmış, üstüme doğru gelirdi. Yavaş yavaş amma nifretle... Çox çirkin bir pişik bu. Meni qorxudur. Qan iy veren tüpürcekleri sifetime damlamaya davam edir. Tüpürcekler getdikce çoxalır... Bu yuxunu Pana (İnternetde chatleştiği satanist genc) izah etmeliyem.

16 Aprel 2000
Pan yuxumdakı pişiyin, düşmenim (yeni tanrı) olduğunu söyledi. Men de ele düşünmüşdüm. Bu gece Panla qayalıqlarda görüşüb Şeytanı çağırıcağız...
Şeytanın menim ruh ekizim olduğunu nece anlamam? İçimden keçirdiklerimi Pana pıçıldadı. Bu benzersiz bir güc. Belke


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7203 / 1165