canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
13 yaşlı satanist qızın dedikleri

13 yaşında satanizmle tanış olan D.Ç. 5 il boyunca pişik qanı içilen qorxunc ayinlere qatıldı, eroin istifade etdi. Kábus kimi'' dediyi bu heyatdan 5 ay evvel xilas olan genc qız, satanizmi izah edir.

Erzincandan 11 il evvel İstanbula gelen restorançı İbrahim , sinir xestesi idi. İşi buraxmaq mecburiyyetinde qaldı. Yoldaşı Cemile evlere temizliye gederek qazandığı pulla evi dolandırırdı. Anasının çetin şertlerde işine söykene bilmeyen D. Ç., Qartal Yavuz Selim İbtidai tehsil Mektebi 5-ci sinifden diplomunu götürer-götürmez, duş vesaitleri çıxaran bir fabrikde işçi olaraq işe başladı. Evleri narahat idi. Atası sinir böhranları keçirirdi. D. eve getmek istemirdi. Daha 13 yaşında idi.

Son mektub...
Evden uzaqlaşıb yeni axtarışların arxasına düşen D. Ç., fabrikde tanış olduğu yoldaşı K.la bezi günler iş bitimlerinde Kadıköy Axmayar Keçidindeki barlara gedirdiler. Burada ferqli insanlarla tanış olan D., narkotik heb istifade etmeye, bir müddet sonra da eroin çekmeye başladı. D. adını vermekden çekindiyi satanist qrupu B. ''nin, 22 yaşındakı liderinin, İnsanlardan uzaqlaşmaq isteyirsense sene sahib çıxarıq. Biz ferqli şeyler edirik'' sözleriyle satanizme maraq salmış. Heyatımı bu qeder böhran hala getireceyini bilseydim heç bulaşmazdım bu pisliye. Böhrandaydım, ailemden qopmaq isteyirdim'' deye peşmanlığını dile getirir. D. her ayın 23ünde, Kadıköyde terk edilmiş bir evde görüşen qrupa qatılıb, satanizm haqqında melumat elde etmeye başlamış. 23-ün xüsusi bir menası yoxdu.

Son metub...
Yalnız bizim qrupun görüşme tarixi idi'' deyir. MÜQEDDES İÇKİ PİŞİK QANI 5 qaranlıq il içindeki dehşet dolu günleri xatırlayarken baxışları donuqlaşan, tüklerinin tikan tikan olduğunu söyleyen 18 yaşındakı D., Dehşet verici idi'' dediyi anları bele izah edir: Texminen 10 adam, seher erken saatlarda görüşüb, axşama doğru ayrılırdıq. Xarabanın bir küncünde davamlı ateş yanar, liderimiz onun yanında ehtişamlı bir kürsüde otururdu. Şeytan haqqında o qeder teeccüblü şeyler izah ederdi


[1] 2 >>

Şerhler:
(*SuN*) [OFF] (23.03.2011 / 01:29)
cox maragli idi.tskler.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7201 / 1183