canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Mamed oldu ;(

Azerbaycanlı qanuni oğru, kriminal alemde xüsusi nüfuza malik, “Masallı Mamed” kimi tanınan Memmed İsgender oğlu Hüseynov ceza çekdiyi 1 saylı müessisede dünyasını deyişib.

Bu barede Masallı Mamedin yaxınları melumat veribler. Onların demesine göre, “qanuni oğru”nun ölümüne sebeb beynine qan sızmasıdır. Hadise 20 mart günü, günorta saatlarında baş verib. Memmed Hüseynovun halı qefilden pisleşib, onu xestexanaya çatdırıblar, hekimler müdaxile etmeye fürset bulublar. Lakin arestantın heyatını xilas etmek mümkün olmayıb. Masallı Mamedin ölüm sebebi kimi resmi diaqnoz beynine qan sızması kimi gösterilib. Yaxınları helelik her hansı qesd versiyası barede iddia ireli sürmeyib. Lakin o da melum olub ki, “qanuni oğru” dünen ve bu gün telefonla yaxınları ile danışıb, onlarla bayramlaşıb. Son olaraq ölümünden bir neçe saat evvel, 20 mart, saat 11 radelerinde qardaşı ile danışıb.

Masallı Mamed 1960-cı ilde doğulub. Qezetlerin de defelerle yazdığı kimi, o, şeker xesteliyinden eziyyet çekirdi. Hetta bir neçe defe hebsxanada onun ölüm ayağında olması ile bağlı xeberler derc olunub. O zaman merhumun yaxınları bildirmişdiler ki, “qanuni oğru” xeste-filan deyil, bu xeberi qesden yayırlar ve bunun arxasılnda ona sui-qesd dayana biler.

Qeyd edek ki, 1 saylı cezaçekme müessisesinde tanınmış azerbaycanlı “qanuni oğru” – Lotu Bextiyar da dünyasını deyişmişdi. Ortalıqda doğruluğu tesdiqlenmeyen bele bir iddia var ki, Lotu Bextiyarı o zamanlar bedenine zeher yeriderek, qesden öldürmüşdüler.

Uzun müddet Moskvada yaşayan Memmed Hüseynov azerbaycanlı qanuni oğru “Sabirabadlı Hikmet”in qetle yetirilmesinden sonra onun varisi sayılırdı.

Son melumatlara göre, merhum Memmed Hüseynovun yaxınları onun cenazesini doğma yurdu Masallıya aparırdılar. Allah rehmet elesin.


Şerhler:
CeHeNNeM_aLoVu [OFF] (14.11.2011 / 09:33)
Etiniz tokulsun
luna-93 [OFF] (16.07.2011 / 06:34)
Yeqınkı mamedınde varısı ogru alemınde rovsen lenkaranskı kımı tanınan.canıyev rovsen rafıq oglu geler
*____ZuZu_EmOcKa___* [OFF] (28.03.2011 / 14:29)
maraqlidi
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7340 / 1186