canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dünyanın qaranlığa döneceyi saat..

Dünyanın qaranlığa döneceyi saat...
Sabah yer üzü üçün bir saat qaranlıq "Earth Hour" tetbiqinin beşinci ildönümü sebebiyle dünyanın dörd bir terefinde işıqlar söndürülecek.
New Yorkun Empire State binası, Abu Dabinin Emrlik Sarayı, Parisin Eyfel Qüllesi, Hong Kongun Hökumet Binası, Braziliyadakı İsa heykeli ve diger metropolların simvolu halına gelen binalar 26 mart şenbe axşamı yerli saatla 11.30da qaranlığa bürünecek.

Tetbiqe 131 ölke qatılır ve teşkilatçılar yüz milyonlarla adamın bir yere gelerek dünyanı iqlim deyişkenliyine qarşı qoruma cehdine destek verecek.

"Earth Hour" tetbiqini başladan ve eyni zamanda teşkilatçısı olan Andy Ridley, "Qarşı-qarşıya olduğumuz etraf problemleriyle baş edebilmek yalnız iş yerleri, teşkilatlar, kesler, cemiyyetler ve hökumetlerin ortaq hereket etmesiyle mümkün olar" dedi.
Ridley, "İşyerleri ve teşkilatları illik işıq söndürme hadisesine qatılaraq planet üçün qalıcı bir herekete qatılmağa çağırıram" deye danışdı.

Bu il teşkilatçılar ilk defe iştirakçıların "bir saatın da kenarına" keçmeleri çağırışı da var. Bu çerçivede 11 ayrı dilde hazırlanan internet saytlarında iş yerleri, hökumetler ve keslere dünyanın dörd bir terefinde reallaşdırılan proyektlerde emekdaşlıq etmeleri temin edilir.
Ridley, "Biz bu platformanı dünyanın dörd bir terefindeki insanlar, teşkilatlar ve şirketler bir il boyunca ortaq herekete ederek neler ede bileceklerini göstersinler deye inkişaf etdirdik" dedi.


Şerhler:
canimaybeko [OFF] (31.03.2011 / 21:46)
he bakida qiz qalasinida sondurduler.
SAIR [OFF] (26.03.2011 / 13:50)
Bu gun martin 26 sidi ele hadise olmadi axi. Sene sehf melumat veribler.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7202 / 1170