canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bes siz nece sevirsiniz????

1)Şahzadem Kraliçam: ( Qadınlara şahzadem Deyilmesini Çox severler. Kraliçamıda ele ancaq kraliçam sanki onları yaşlı gösterecek kimi hiss ederler)



2)Balam En çox sevilen xitablardan biridir genclik şirinlik Qatar. Bu söz deyildiyinde qadınlara ehtiraslı bir eşqi işareler )



3)….... gözlüm 3. sıradada Göz Şekliyle xitab vardır.Qara Gözlüm,Deniz Gözlüm,Gözel Gözlüm Qadınların mest olduğu xitablar arasında iştirak eder .)



4)Meleyim:(Temizliği işareler. Meleyim deyilmesi her qadın üçün imtiyazdır. Bu şekilde gözel xitabları eşidince xoşbextlik duymayan qadın yoxdur!)



5)Sevgilim : (bu xitablar qadınların evezolunmazlarıdır….Sevdiği kişinin bu 3 xitabdan birini istifade etmesi onlara sedaqet hiss etdirer.)



6)Heyatım: Bu cür xitablarda Qadınlara Güven verer İmtina edilmez olduğunu öyrenmek her qadını xoşbext eder)



7)Qadınım: Nizamlı bir elaqesi olan her qadın geleceyi xeyal eder. Bunun Üçün kişisinin Ona bu şekilde xitabı onu xeyallarına bir addım daha yaxınlaşdıracaq)



8)Birdenem:Bu xitab şekli ise qadınların özlerini sevgilisinin bir denesi olduğunu özünden başqası olmadığını düşündürüb güven temin eder.)



9)Gözelim:Bu sözü qadınların %75 i Severken %25 i heç xoşlanmaz. Xoşlanmayanlar çetin qadınlardır. Beyenenler ise Kişisinin yalnız birdene gözeli olduğunu anlarlar.)



10)Gülüm: Bu şekilde xitablar her vaxt seviler. Bediilik qatar her elaqeye)



Diger Xitablarda Seviler Ancaq Bunlar ilk 10 'a girenler.Çiçeyim,aşkım---Bu xitab şekilleride yuxarıdakı siyahıdakı xitab şekillerinin ardından istenilenler.



Ancaq Qadınların Sevgilisiyle özlerine aid xüsusi xitabları daha çox sevilir. Yalnız ikisine aid xüsusi xitablar qadınların 1 nömreli seçimidir.


Şerhler:
nara21 [OFF] (29.03.2011 / 23:29)
menim bir qiz kimi bele dusuk sozlardan xosum gelmir.adim var adimla caqirsin meni.daha et token gulum,meleyim,ciceyim.
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7194 / 1213