canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Öpüş haqqında 14 maraqlı fakt

1. Bir birini öpüb sevgi andı vermek enenesi Rusiyada yaranıb.

2. İtaliyanın Reçione şeherinin akvaparkında beynelxalq öpüş çempionatı keçirilir. Yarışmada dünyanın müxtelif ölkelerinden iştirakçılar gelir ve en çox dayanmadan kim öpüşerse pul mükafatı ile mükafatlandırılır. Onuda qeyd edim ki, öpüşen cütlükler yarışmaya qeder bir-birilerini ne görmüş nede ki, tanımış olurlar.

3. Öpüşün elmi adı - Filematologiyadır.

4. Esl ehtiraslı öpüş insan beyninde paraşütle yüksekliksen tullanan ve silahla ateş açan zaman yaranan kimyevi reaksiya ile tam eyni olur. Yeni bu 3 proses insanda eyni hiss yaradır.

5. 42 yaşlı ukraynalı ile 32 yaşlı özbekistanlı xanım Dubay küçesinde öpüşdükleri üçün her birine 1 000 dollar mebleğinde cerime yazılıb. Xarici vetendaş olduqları üçün İctimai asayışı pozduqlarına göre verilen minimal cerime ile cezalandırıldı. Eks halda her biri 15 000 dollar ödemeli idiler. Bundan elave cütlüyü şeherin merkezinde yerleşen barların birinde de cerimeleyibler. Bele ki, barın lisenziyası olmadığı üçün orada spirtli içkiler içmek qeti qadağan idi. Buna görede cütlük daha 300 dollar ödeyibler. Esline qalsa ise xarici vetendaş hardan bilmelidir ki getdiyi barın lisenziyası var ya yoxdur? Maraqlıdır..

6. Keçen il İtaliyada keçirilen öpüş çempionatının en yadda qalan cütlüyü fasilesiz olaraq ne az ne çox 31 saat 18 deqiqe 33 saniye öpüşübler. Öpüşlerinin dayandırılmasına sebeb 37 yaşlı Andrea Sartinin halının xarab olması idi. Halsız veziyyete düşen Andreaya göterilen tecili yardımdan bir saat sonra özüne gele bilib. Nişanlısının veziyyetinin deyişmesine heyfslenen 30 yaşlı Anna Chan toyları üçün çatışmayan 12 700 dolları qazanmaq ümidi ile yarışmaya qatıldıqlarını söylemişdir.
Ah bu kişiler yene de qadınları yarıyolda qoydular

7. Mozambikliler öpüşmürler. Onlar öpüşü iyrenc hesab edirler.

8. 1933-cü ilden beri İtaliyada sernişin ve sürücü ile öpüşmeyin qadağan olduğu barede qanun qebul edilib.

9. Qedim Romalılar salamlaşarken bir


[1] 2 >>

Şerhler:
_CRaZy_QueeN_ [OFF] (17.07.2011 / 23:47)

DikTaToR [OFF] (13.04.2011 / 23:48)

»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7341 / 1181