canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Vampirleri görmek isteyenler üçün

10 yer: Forks şeheri- Vaşınqton Ştatında yerleşen bu şeherde «Twilight» filminin çekilişleri aparılmışdı. Hal-hazırda hemin filmin çekiliş aparılan yerlerini görmek üçün dünyanın bir çox yerlerinden bu şehere turistler gelir. Deyilene göre hemin film real heyatda ve hemin erazide baş vermiş hadiseler esasında çekilib.

9 yer: New Orleans ştatının Fransa kvartalı- «The Vampire chronicles» filminin çekildiyi mekan. 1930-cu ilde bu erazide yaşayan insanların bir çoxlarının qanı sorulmuş şekilde meyitleri aşkar olunurdu.

8 yer: Nyu-Yorkda Halloween bayramı erefesinde dünyanın en böyük - «Vampir müemması» adlı konfransı keçirilir. Konfransda dümağ simalı gözleri görünmeyen Vampirler iştirak edirler.

7 yer: Vampirler haqqında danışılarken Transilvaniyada tikilmiş Qraf Drakulanın möhteşem Bran qesrinin adını qeyd etmemek olmaz.! Bu qesr turistlerin en çox ziyaret etdiyi mekandır.

6 yer: Macarıstanda Vishegrad qalasında her bir kese vampir hesab olunan Vlad Chepeshin (III Drakula) 10 il yatdığı zindanı göstere bilerler.

5 yer: Praqada yerleşen qedim yehudi qebirstanlığında vampirlerin en çox yığışdığı yer hesab olunur.

4 yer: Propeller İsland adlı Berlin otelinide xüsusi olaraq vampirler üçün nezerde tutulan otaq nömreleri var. Bu nömrede tabut şekilinde çarpayılar, qan lekeleri ile çekilmiş portretler ve.s var. Möhteşem vampir abu havası yaşamaq isteyenler bu otele üz tuta bilerler.

3 yer: Çexiyada yerleşen Çaxtit qesrinde qrafinya Yelizaveta Batori qız uşaqlarını qanından vanna qebul edirmiş. Üstü açılandan sonra ise qrafinyanı dizi üste bükülü veziyyetde iki divar arasında dustaq etmişdiler. İndi ise hemin kiçik yere baxmaq üçün turistler her il Çüxiyaya üz tuturlar.

2 yer: En çox vampir ruhları Şimal-qerbi İngilterede göze görünür. Bu ruhları görmek isteyenler bir gece üçün 7.5 funt sterling ödemelidirler.

1 yer: Avropanın en mehşur qebirstanlığı hesab olunan Per-Lashez en qorxulu ve eyni zamanda en böyük qebirstanlıqdır. Burada Avropanın bir


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7190 / 348