canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Şeytan reqemi - 666

2000 il erzinde dehşetli Antixrist reqemi 666 hesab olunur. Deyilene göre qiyametden qabaq dünyaya gelecek. Bir çox insanlar üçün bu reqem nehs hesab olunur. Hetta Avropa parlamentinde bu reqemli yerde heç kes eyleşmir.
666 reqemi bizlere dünyanın en qedim kitablarından olan Bibliyadan gelmişdir. Hemin kitabda: «Kimin ağlı olarsa o şeytanın reqemini hesablayacaq yada mehz hemin reqem insanları qurtaracaq.Bu reqem altı yüz altmış altı reqemidir» deyilmişdir.

Amma bu düzgün reqem deyil. 2005-ci ilde en qedim ve ilk yazılmış Bibliyanı tercüme ederken aydın şekilde görünür ki, söhbet 616 reqeminden gedir.1700 yaşlı papirus misirin Oksirinhus şerehrinin xarabalığından tapılmış ve Birmin universitetinin professoru David Parkerin başçılığı altında alim ve paleoqrafları terefinden açılıb oxunmuşdur.

Reqem 666 yox 616 olmağı barede II esrden beri mübahise gedir. Bibliyanı variantı hesab olunan 666 yepiskop İrin (130-200) terefinden tenqid olunmuşdur. O, bu reqemi «yalnış ve yalan» adlandırmışdır. Fridrix Engels öz «Din haqqında» (1883) adlı kitabında Bibliyina derinden açıqlamışdır. O, da hemçinin Şeytanın reqemini 666 yox 616 olaraq hesablamışdır.

Bu reqemlerin açılması Ehdi-Cedid (Bibliyanın Xristian dininden evvelki hissesi) kitabından ireli gelir. Qedim yehudi elifbasının bütün 22 herfinin reqem qarşılığı var. Belelikle bütün reqemleri herflere çevirerek söz kimi oxumaq mümkün olur.

Hem Parker Hemde Engels sübut edibler ki, Ehdi-Cedid kitabı - yollanmış esas müracieti gizletmek üçün siyasi, antiroma elmi eseridir. Şeytnın reqemi ise ya Kaliqula yada ki Neronun tezahürüdür. Bu sadece olaraq adi antixrist uydurmasıdır heçde fikirleşdiyimiz insana benzer qorxunc varlığın reqemi


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7182 / 793