canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qehve falı

Qehve Falı Nece Baxılar? Bir çox falçıya göre nizamlı olaraq baxılan fal, konsentrasiya üçün şertdir. Eylencelik terzdeki qehve falları, sade qaydalarla baxılan bir fal terzidir. Qehve fincanı saat istiqametinin tersi istiqametinde, baş üzerinde üç defe çevriler. Bu esnada bir dilek tutular. Daha sonra qabın üzerine doğru çevirilerek bağlanılar.
Qehve Fincanına Nece Baxılar? Fincan sapından başlayaraq xeyali bir qütb, ekvator xetti ile ikiye yarılıb dörd parça şeklinde elde ediler. Saatın eqreb, deqiqe eqrebinin dönme istiqametine göre fala baxmağa başlanmalıdır. Xeyali qütb xettinin sağ terefinde qalan şekiller müsbet simvollar olaraq şerh olunar, xeyali qütb xetti sol terefinde qalan şekiller menfi simvollar olaraq şerh olunarlar. Xeyali ekvator xetti üstünde qalan şekiller üçün hadiseler qısa bir zaman sonra reallaşacaq şerhi edilmelidir. Xeyali ekvator xetti altında qalan şekiller üçün hadiseler daha uzun bir zaman sonra reallaşacaq şerhi edilmelidir.
Qehve Qabına Nece Baxılar? Qehve qabının içindeki nelbekiye süzüler, qab tik şekilde tutular, gözümüzle dörd parçaya bölmeliyik. İndi de fincanda gördüyümüz şekilleri ve ya benzerlerini bu hisseler içinde axtarışa sıra gelmişdir. Qab falında da fincan falındakı kimi evvel renge baxaraq başlamalıyıq. Qaba qon/qoyulan nelbekiyeşekline baxmalıyıq, tek qab falındakı yollar/gönderer her vaxt üçün aşağıdadır. Bu sebeble, çekiliş qaydalarına göre uzanan bu yolların eyni fincan falındakı kimi şerh olunmamız lazımlıdır. Qab falı fincan falındakıları melumatları tesdiqlemek üçündür. Eger fincan falındakı şerhleri tesdiqlemir ise niyyet neticesindeki şerh çox uzun sürecek ve ya heç olmayacaq demekdir.
Fal Şerhinde Diqqet yetirilecekler? Qehve falına baxdığınız adam haqqında şüuraltınızdakı mesajları xatırlamalısınız. Falına baxdığınız adam, fincandakı şekiller arasındakı elaqeni derhal quraraq titreşimli enerji meydana getirmelisiniz, en qısa zamanda benzetme, sonra da şerh etmelisiniz.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7182 / 832