canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Tonal krem

-=^-^=-
Tonal krem uzunuze qusursuzluq formalashdirir ve onu makiyaja hazirlayir. Duzgun gorunumlu bir deri ve makiyajda muveffeqiyyetli bir netice uchun tonal krem sechimi chox vacibdir.

Istifade etdiyiniz tonal kremin terkibi ve rengi derinizin tipine ve rengine uygun olmalidir : deri renginizden bir az achiq bir tonal rekm rengi sechmek agillica olacaqdir. Tonal krem her zaman temiz ve nemlendirilmish uze vurulmalidir.

Istifade:

1.Kompakt tonal kremler xaricinde butun digger tonal kremleri surerken barmaq uclarinizdan istifade edin. Elin istisi tonal kremin axiciligini artirdigi uchun hem uze yedirmek daha asan olur, hem de dayaniqliligi artir. En onemlisi daha tebii bir gorunum yaradir.
2.Tonal kremi alniniza, burnunuza, yanaqlariniza ve chenenize surun. Az miqdar ile bashlayin, lazim olarsa elave edersiniz. Chox artiq miqdar surulmeni chetinleshdirdiyi kimi eyni zamanda uzunuzde maska gorunumu de yaradacaq.
3.Uzunuze barmaqlarinizla toxunaraq ortadan kenarlara dogru tonal kremi butun uzunuze yayin. Boyun ve qulaqlariniza dogru rengi yaxshica yedirin.
4.Uzde reng tamligini saxlamaq uchun goz qapaqlarinizin uzerine ve gozun alt qismine de (kipriklere toxunmadan) surun.
5.Professional bir netice isteyirsinizse nemli bir sunger ile uzun xaricine dogru tonal kremin uzerinden kechin.
6.Diger proseslere kechmeden evvel tonal kremin uzunuze yaxshica oturmasi uchun bir muddet gozleyin.

Tonal kremi yenice surmeyinize regmen sizanaq ve ya goz alti halqalari tam ortmemish ola biler. Bir ortucu (concealer) ile bu xetalari duzeltmek lazimdir.
-=^-^=-


Şerhler:
Sevgisizurek@ [OFF] (17.12.2012 / 00:31)
Twk
leyla_26 [OFF] (01.11.2011 / 08:28)
en meslehetli mari keyin tonallisidi. 2ildiki ozum onu iwledirem. uzdeki butun lekelerin sizaqlarin hamisini ortur. en yaxwi tuj da orifleymin yeni tuju bir de meyblin tujudu.
Katy [OFF] (10.01.2011 / 00:41)
Maxfactor meslehetlidi
»Makiyaj sirrleri
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7527 / 1005