canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Alkoqolun seksuallığa tesiri

Alkoqolun seksuallığa tesiri haqqında o qeder çox müsbet fikirler var ki, hetta bu qeribe de olsa, hekimler de bezen bele “meslehet” verirler. Bes bu meseleye heqiqeten hansı qiymeti vermek olar?

Alkoqol birinci növbede kişinin psixikasına tesir ederek onun xasiyyetindeki qetiyyetsizliyi, utancaqlığı, qorxunu, daxili heyecanı aradan qaldıraraq normal cinsi elaqeye şerait yaradır.


Lakin göstermek lazımdır ki, bu hal müveqqetidir, çünki insan orqanizmi tedricen alkoqolun kiçik dozalarına adet edir ve getdikce onun miqdarını artırmaq lazım gelir. Belelikle, hemin şexsde cinsi elaqeni idare eden sistemi tamamile pozan alkoqolizm yaranır. Bu ise cinsi qabiliyyetsizliyin bedxasseli formasının yaranmasına sebeb olur.

Alkoqol serxoşluğunda mümkün olan müveffeqiyyetli cinsi, elaqe insanın psixologiyasında “alkoqol-müveffeqiyyetli cinsi elaqe” patoloji refleksi yaradır ki, bu da hemin şexsin gelecekde davranışını formalaşdırır.

Melumdur ki, xroniki alkoqolizme düçar olmuş şexsler bir qayda olaraq onlarda cinsi elaqe qabiliyyetinin olmamasından şikayetlenirler. Bezi xroniki alkoqoliklerde bele yanlış tesevvür yaranıb ki, alkoqolizmden müalice olunmaq mütleq impotentlik emele getirir. Bu, heqiqetdirmi? Elbette, alkoqolizmden müalice “alkoqol-müveffeqiyyetli cinsi elaqe” sistemini pozur, yeniden özüne inamsızlıq, cinsi elaqede uğursuzluq qorxusu ve s. psixoloji veziyyetler yaranaraq normal cinsi elaqeye imkan vermir. Bu zaman vaxtında aparılan psixoterapevtik müalice cinsi zeifliyi aradan qaldırır. Göründüyü kimi alkoqolizmden müalicenin meydana çıxmış cinsi zeiflikle heç bir elaqesi yoxdur.

Kişide eyakulyasiyanın vaxtından evvel baş vermesinin qarşısını almaq ve cinsi elaqenin müddetini uzatmaQ meqsedile alkoqol qebulu da pis netice verir. Çox teessüf ki, kişini bu işe qadınlar da tehrik edirler. halbuki, cinsi elaqe aktının müddetini uzatmaq üçün müxtelif üsullar ve hetta derman preparatları da vardır. Özü de alkoqolsuz.
Eger birinci cinsi elaqeden evvel


[1] 2 3 >>

Şerhler:
K_A_R_L_I_T_T_O [OFF] (14.04.2011 / 01:53)
musbet fikirleri olacaqda alimlerin,, i4ib oynan mewqul olanda adam canavara donur
K_A_R_L_I_T_T_O [OFF] (14.04.2011 / 01:53)
musbet fikirleri olacaqda alimlerin,, i4ib oynan mewqul olanda adam canavara donur
»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7498 / 972