canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
xezer sahilinde

önlümde taxt qurdun, könlümün sultanı oldun, gece göy üzünde parlayan ulduzam, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun.


Seni sevirem çünki elini qelbimin üzerinde hiss etdiyim zaman, üzüntülerimi alıb onların yerine o benzersiz sıcaqlığı vermeyi bacarırsan.


Seven unutmaz, unudan sevmemişdir, eger sevib unutmuşsa sevgisini bilmemişdir. Çiçekler sola bilir, yarpaqlar töküle bilir, seni her kes unuda bilir amma men esla.


Haraya gedersense get sevdadan qaçılmaz, könül ele bir şey ki, her kese açılmaz.


Men gedirem menim canım gül bağçam. Men ağlayıram sen ağlama. Bir ömür boyu o gül üzün hemişe gülsün. Çünki güller ağlamaz.


Dünyan ele qaralsın ki, seni aydınladan tek işıq gözlerim olsun.


Gördüyüm en gözel yuxu senin olduğun, duyduğum en derin sevgi senin eserin, gördüyüm en gözel dünya senin gözlerin ve qurduğum en gözel xeyal sensen.


Sen üreyimin derinliyinde her kesden uzaq her kesden ferqli olaraq yaşayacaqsan. Sen menim son eşqim, deli sevdam, yaşamış olduğum en özel insan olaraq qalacaqsan.


Sene söz verirem sen getsen de, meni terk edib, unutsan da, seni men esla unutmayıb her an üçün seveceyem.


Sevgilerin en gözeli seni sevmek, gözlentilerin en gözeli seni gözlemek ve heyatın dadı sabaha qalxdığımda senin var olduğunu bilmekdir.


Ovcunun arasına bir ürek buraxdım. İsteyersense bir kenara atarsan, isteyersense üreyinin üstüne qoyub her zaman seninle olacağını xatırlayarsan.


Men bu heyatda bir çox sehvler edib acısını çekdim. Tek bir doğru iş gördüm oda sene qelbimle güvenmekdir. Canımın içi düşünürem sen buna layiqsen.


Gecelerden qorxma, pencerende ulduz kimi parlayacağam, uzaqdayam deye yalnızsansa kölge kimi arxanda, nefes kimi içinde, can kimi yanındayam.


Eger qeder seni menim qollarımdan alıb başqasının qollarına atarsa bil ki, senin düyün musiqin menim cenaze marşım olacaq.


Eşqin tek dili gözlerdir onlar dodaqlar kimi yalan söylemez.


Son bir günüm qalsa da fani dünyada


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Mysterylove [OFF] (28.04.2011 / 19:34)
Twkler
DikTaToR [OFF] (28.04.2011 / 18:18)
maraqlidi twk
»Müdrik Kelamlar ve Aforizmler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 517