canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kaw Qayitsan. . .

Bugun yene Yoxluquna agladim. . . INAN KI COX ZOR SENSIZ YAWAMAQ. Bugun yene kimlerse seni xatirlatdi mene. INAN KI GÖZ YAWIMI SAXLAYA BILMEDIM. Sene o qeder benzeyirdi ki. . . SENIN Kimi gulurdu. . . METRO DAYANACAQINDA IDIK. . . Her ikimiz eyni vaqona mindik. . . GÖZUMU ONDAN ALA BILMIRDIM. Tekce gözlerimizin ve baxiwlarimizin toqquwmasindan qorxurdum. Derse bele gecikmeyi göze alib ona saatlarca baxardim. . . Seni mene xatirlatdiqi ucun onun boynuna bele sarilardim. UTANMASAN OYNAMAQA NE VAR KI?
Senli Gunlerim canlandi ona baxarken. Sen ve Men . . . Biz de Metroya miner ve meni guldurerdin yadina gelir? Ozun gulmez men deli kimi gulerdim. . . Mene göz agardardin ki gulmeyim men dayanar sen bawlardin gulmeye. . . Ehh kaw qayitsa o gunler. KAW SENLI GUNLERIM BELE AZ OLMAYAYDI. . . Qedrini bilmedik belke de o anlarimizin. . .
Novbeti stansiya Genclik! Yox yox men duwmeliyem ama ureyim hec getmek istemir. O DUWMURDU CUNKI. . . OZUNE GEL DEDIM VE UZUNE SON KEZ SENMIWSEN KIMI BAXIB VAQONDAN CIXDIM. Deli aglamaq tutdu meni. QATAR GETDI. . . Sen de getdin. . .
Senin oxsarinla da olsa yarim saatliq ozumu ovundurdum.
Senin ucun cox darixiram cox. Sensiz yawamaq artiq mene cox cetindi. Her yerde seni axtariram. Her kesde seni görmek isteyirem.
Kaw qayitsan. . . Mumkunsuz bele olsa kaw Qayitsan. . .


Şerhler:
Lukas_Nell [OFF] (05.05.2011 / 21:10)

Fialk@_ [OFF] (01.05.2011 / 02:40)
Hesret duyulacaq gözlerimizdä,belke titreyecek dizlerimiz dä. Xatire olacag söz söhbetimiz,neden bawlayacag bes söhbetimiz? BIZI TESADÜFLER GÖRÜWDÜRENDE ?!
MeGaNiNiO [OFF] (29.04.2011 / 11:44)
cox tesir eledi mene cox pis oldum cunku bu ani dunen ishden eve gedende men ozum bir anliq yashadim ne oldugunu cox yaxshi bilirem (((
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7316 / 367