canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dünyani idare eden mafiyaLar

10. Yamayka-Britaniya mafiyasi (Yardies gang)

10-cu yerde 50-ci illerde Yamaykadan kochub Britaniyaya gelen edebsiz qrup durur. İngilterede narkotik ve silah alverini tam nezaret aldinda saxlayir. Dovlet ve siyasi meselelere mudaxile etmeyen Yardie bandasinin toretdiyi cinayetlere gore Britaniya polisi cavabdehlik dawimir. CHunki resmi olaraq Yardie bandasinin real strukturasi ve cavabdeh olacaq rehberliyi yoxdur.

9. Alban mafiyasi

Alban mafiyasi bir neche cinayetkar qruplawmasindan ibaret olub dovletin butun alkaqol, narkotik, tutun ve fahiwe alverini tam nezareti altina alib. Fealiyyetine 80-ci illerden bawlamiw ABW ve Boyuk Britaniyada geniw yayilmiw mafiya qrupudur. Qeddarligi ile diger mafiya qruplarindan sechilir.


8. Serb mafiyasi

Serbiya Mafiyasi liderler siyahisinda adi chekilen mafiya qruplarindan biri hesab olunur. Dunyanin 10 olkesinde fealiyyet gostererek olkede narkotik qachaqmalchiligi, sifariwli cinayetler, reketler, ogurluqlar ve milyon hesab qoyulan oyun evlerini tam nezaret altina almiwlar. İnterpolun siyahisinda Serb mafiyasina qulluq eden 350 serbiyali yer alib. Serb banditleri oz "temiz" emelleri ile ewidenleri heyrete getirir. Hechvaxt Onlarin toretdikleri cinayetleri subuta yetirecek delil tapmaq mumkun olmayib. Hal-hazirda Serbiyada 30-40-a yaxin mafiya qrupu chaliwir.


7.İsrail mafiyasi

İsrail mafiyasi dunyanin bir chox olkesinde narkotik ve fahiwe alveri ile mewgul olurlar. İsrail mafiyasi agilli ve "seliqeli" usulla cinayet toretmekleri onlari dahada elchatmaz edir. Rus-İsrail mafiyasinin fealiyyet gosterdiyi mafiya qrupunu Amerikadan chixarilmasina hetta amerikan herbi quvvesinin bele gucu yetmeyib.


6. Meksikan mafiyasi

Amerikanin en guclu cinayet strukturuna malik olan mafiya qrupu Meksika mafiyasi hesab olunur. Nesillikce mafiyaya qulluq eden meksikanlar olke erazisinden butun silah-sursat ve narkotik alverini nezaret altina alib.
Dovletin tertib etdiyi butun vergi novlerinden asanliqla can qurtaran


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7171 / 1144